نماد سایت گلونی

لایک از نان شب واجب‌تر است

پایگاه خبری گلونی، میلاد صفرخانی: تعطیل شد عبارتی که در این سال‌ها بسیار شنیده می‌شود. عبارتی که تقریبا همه‌ی افراد هفتصد و هشت دقیقه پای زیر‌نویس شبکه‌ی خبر می‌نشینند تا پس از اعلام آن بار سفر ببندند و پایه‌گذار خبرهای یکطرفه شدن جاده‌های شمالی شوند.

عده‌ی دیگری نیز هستند که به محض شنیدن خبر تعطیلی سیل انتقادات خود را از این‌همه بیکاری توییت کرده لایک می‌گیرند.

کلا اوج انتقاد مسئولین و مردم در غالب توییت ارسال و با لایک ارضا می‌گردد. نان گران می‌شود یک‌نفر ناراضی طور توییت می‌گذارد لایک می‌گیرد، نان هنوز همان قیمت است با این تفاوت که شخص مذکور دیگر نارضایتی قبل را ندارد. نتیجه‌گیری:

لایک از نان شب هم واجب‌تر است

اما موضوع امروز درباره‌ی اعتراض رسانه‌ها به این تعطیلی‌هاست. طبق معمول عده‌ای موافق و عده‌ای مخالف این نظرند.

از دیدگاه موافقین، افراد جامعه‌ حق دارند که از اخبار روز مطلع باشند و روزنامه و نشریه‌ی چاپی مهمترین ابزار اطلاع‌رسانی به مردم است. ایشان عقیده دارند که به‌خاطر تعطیلی‌های پیاپی، رسالت اصلی این پایگاه اطلاع‌رسانی از آن سلب شده است و در راستای جلوگیری از این اتفاق، حتی در روزهای تعطیل نیز کار تولید و چاپ و عرضه‌ی روزنامه متوقف نشود.

دیدگاه مخالفین نیز بیان می‌کند که در روزهای تعطیل عموم مردم در جاده‌ها و پی خوشگذرانی‌اند و زیاد برایشان مهم نیست که سود بانکی در بانک مرکزی جیبوتی افزایش یافته یا شاخص بورس گینه بیسائو پس از چهار ماه سیر صعودی گرفته است.

همچنین اگر این را در نظر نگیریم، در قسمت عرضه‌ی محصولات مشکل وجود دارد زیرا عمدتا دست بخش خصوصی است و آنها دیگر تعهدی نسبت به کار در روزهای تعطیل نداشته و خب مهم نیست که روزنامه‌ی فلان امروز تیراژ دارد. مخصوصا که شصت درصد تیراژها در تهران است و تهران در روزهای تعطیل در پر از خالی‌ترین حالت ممکن قرار دارد.

اما اگر نظر بنده را بخواهید، مردم اصلا در این‌باره دغدغه‌ای ندارند. اولا، عمده‌ی اخبار رایگان و به سرعت توسط فضای مجازی به گوش مردم می‌رسد. بطور مثال در جنگلهای آمازون آتش‌سوزی اتفاق می‌افتد، تا نشریه‌ای بخواهد حروف‌چینی کند فیلتر شود چاپ شود آمازون تبدیل به کربن شده است. درحالی که به محض آتش‌سوزی در طرفت‌العینی فلان کانال اخبار مهم آن را منتشر می‌کنند. در ثانی، درکل دو حالت برای خرید روزنامه‌های یکطرفه‌نویس و جهت‌دار وجود دارد.

یا شخص بلد نیست با گوشی‌های هوشمند کار کند و به اصطلاح «اولد فشن» است، یا شیشه‌های مغازه‌اش کثیف شده است. عموما هم همشهری، قسمت نیازمندی‌ها.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل