نماد سایت گلونی

برگزاری جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال با موضوع دریاچه ارومیه

جشنواره ملی «تولید محتوای دیجیتال با موضوع دریاچه ارومیه»

برگزاری جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال با موضوع دریاچه ارومیه

به گزارش پایگاه خبری گلونی، امین رستم زاده معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی و دبیر علمی جشنواره  «تولید محتوای دیجیتال با موضوع دریاچه ارومیه» در جلسه شورای فرهنگی جهاد دانشگاهی استان با اعلام این خبر، گفت: این جشنواره در راستای تولید محتوای دیجیتال کاربردی در حوضه آب و دریاچه ارومیه، شناسایی و افزایش مشارکت عمومی دانشجویان و تولیدکنندگان رسانه در راستای حفظ و ارتقای آب دریاچه ارومیه، شناسایی توانمندی‌ها و هدایت استعدادهای جامعه در حوزه تولید محتوا خصوصا مسائل و چالش‌های مربوط به دریاچه ارومیه، بسترسازی در جهت کارآفرینی دیجیتال مبتنی بر تولید محتوا در این حوزه، پرورش ایده‌های خلاقانه در حوزه تولید محتوای دیجیتال با محوریت دریاچه ارومیه و فرصت‌سازی خلاقانه از چالش‌ها مبتنی بر تولید محتوای دیجیتال در این حوزه  برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: آموزش مبانی تولید محتوای دیجیتال فاخر،  برگزاری فن بازار محتوای دیجیتال با هدف کارآفرینی دیجیتال مبتنی بر محتوا، حمایت از تولیدکنندگان محتوا، کمک به اصلاح الگوی مصرف آب و تغییر الگوی زندگی، آگاهی‌بخشی از برنامه‌ها و اقدامات احیای دریاچه و اثرات زیست‌محیطی و اقتصادی و اجتماعی خشک شدن دریاچه و کمک به تاسیس و تقویت شرکت‌های دانش بنیان حوزه تولید محتوای دیجیتال با رویکرد محیط زیست و حفظ دریاچه از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره ملی محسوب می‌شود.

رستم زاده افزود: این جشنواره در شش محور وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی، فیلم و مستند کاربردی،  بازی‌های رایانه‌ای و انیمیشن، نرم‌افزارهای تلفن همراه، نرم افزارهای کاربردی و اینترنت اشیاء در دو بخش بزرگسالان و دانش آموزی برگزار خواهد شد.

برگزاری جشنواره ملی تولید محتوای دیجیتال با موضوع دریاچه ارومیه

امین رستم زاده دبیر علمی این جشنواره ملی در توضیح نحوه برگزاری این رویداد ملی گفت: در بخش اجرایی این رویداد  ابتدا طی فراخوان از فعالین حوزه دیجیتال، تولید محتوا و فضای مجازی که دارای تخصص و مهارت در شش محور اعلامی جشنواره هستند دعوت خواهد شد تا رزومه و گزارش فعالیت‌های انجام داده مرتبط با محورهای جشنواره را به دبیرخانه جشنواره به نشانی اینترنتی www.lakeurmiait.ir و هم‌زمان به ایمیل جشنواره به نشانی Jahad@urmia.ac.ir ارسال کنند.

وی ادامه داد: در ابتدا پس از ارزیابی اولیه رزومه‌های دریافتی و گزارش فعالیت‌های صورت گرفته، افراد یا تیم‌های منتخب جهت شرکت در رویداد با رویکرد حل مساله به جشنواره دعوت خواهند شد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی اظهار کرد: افراد هم بصورت فردی و هم بصورت گروه‌های ۲ تا ۵ نفره می‌توانند در این جشنواره ثبت‌نام کنند.

وی اظهار کرد: علاقمندان به شرکت در این رویداد ملی تا ۳۰ مرداد ماه فرصت دارند تا علاوه بر ثبت‌نام در این جشنواره سوابق فعالیتی خود در خصوص تولید محتوای دیجیتال را به دبیرخانه ارسال کنند و در صورت داشتن هرگونه سوال با دبیرخانه جشنواره به شماره ۳۳۴۴۴۰۷۰-۰۴۴ تماس حاصل نمایند.

رستم زاده افزود: در این رویداد که بصورت دو روزه برگزار خواهد شد قبل از برگزاری رویداد کارگاه آموزشی در خصوص مسائل و مشکلات دریاچه از ابعاد مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی ویژه شرکت‌کنندگان برگزار خواهد شد تا با مسائل مختلف دریاچه ارومیه و ضرورت احیای آن آشنا شده تا با آمادگی کامل در روزهای برگزاری این رویداد ملی نسبت به ارائه ایده‌های خلاقانه تخصصی در حوزه مدنظر اقدام کنند.

موضوعات برگزاری

دبیر علمی این جشنواره ملی با اشاره به موضوعات برگزاری این رویداد کشوری اظهار کرد: روش‌های خلاقانه و به کارگیری فناوری در اصلاح نظام توزیع و مصرف بهینه آب در بخش‌های کشاورزی، صنعتی و مسکونی، آموزش و ترویج روش‌های مصرف بهینه در بخش کشاورزی و مسکونی و صنعتی، آثار و خطرات فرهنگی اجتماعی و اقتصادی و زیست محیطی خشک شدن دریاچه ارومیه، نقش مشارکت مردمی در برنامه‌های احیای دریاچه و ارزیابی اثر بخشی اقدامات در حال انجام، گسترش فرهنگ مصرف بهینه آب در حوضه آبریز، بکارگیری روش‌های جدید در  مدیریت بحران آبی وخشکسالی، ارائه ایده و سناریو در آینده‌نگاری دریاچه و حوضه آبریز از موضوعات برگزاری این جشنواره می باشد.

رستم زاده با اشاره به کمیته‌های تشکیل شده دبیرخانه جشنواره در بحث تخصصی علمی اجرایی و جلسات متعدد برگزار شده خاطرنشان کرد: داوری طرح‌ها و ایده‌های ارائه‌شده توسط شرکت‌کنندگان، توسط داوران عضو کمیته علمی و داروی جشنواره متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاهها و متخصصان و خبرگان حوزه تولید محتوای دیجیتال کشور صورت خواهد گرفت.

معاون جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: به تیم‌های برگزیده این جشنواره در بخش بزرگسالان جوایز نفیسی شامل لوح تقدیر و جوایز نقدی ۴۰ ، ۳۰ و ۲۰ میلیون ریالی و در بخش دانش آموزی نیز جوایز نفیسی شامل لوح تقدیر و جوایز نقدی ۲۰ ، ۱۵ و ۱۰ میلیون ریالی اهدا خواهد شد.

وی در خصوص تشویق و حمایت‌های تیم‌های منتخب این جشنواره اظهار کرد: در فاز بعدی ستاد احیای دریاچه ارومیه در نظر دارد بر اساس بانک اطلاعاتی بدست آمده از طرح‌های خلاقانه و بدیع تیم‌های منتخب حمایت‌های مادی و معنوی ارزشمندی بعمل آورد که این بحث تاثیر مهمی در رونق کسب و کارهای تولید محتوای دیجیتال در راستای اهداف ستاد احیاء خواهد داشت.

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل