تنقلات شب یلدا را به اندازه میهمانان بگیریم نه کل محله
پایگاه خبری گلونی؛ راضیه حسینی: شب یلدا یکی از خاطرهانگیزترین شبهای سال است.
البته شبنشینی ارتباط مستقیمی با فردای آن شب و تعطیل بودن یا نبودنش دارد.
امسال که شنبه شب، جشن یلدا است و فردای آن روز کاری، لازم است کمی در تدارک غذاهای یلدا به میزان ساعت و حجم دل و رودهمان توجه کنیم.
طبق تحقیقاتی که ما بهعمل آوردیم در متون کهن از تنقلات یلدایی، غذاهای مخصوص و دیزاینهای مختلف چیزی نوشته نشده، مثلاً اگر در منزلی ژله سه رنگ و کیک خامهای و پشمک رنگی وجود نداشت اتفاق ناگواری رخ نمیدهد و شب، بدون مشکل به صبح میرسد.
حالا اگر دلتان نیامد و دوست داشتید همه تنقلات یلدایی، انواع میوه و شیرینی و ژله و… را در سفره بچینید، لااقل به اندازه مهمانان درست کنید، نه اندازهای که کل محله سیر شوند.
خوردن اینهمه خوراکی خودش نوعی اسراف است چه رسد به اینکه کلی از آن در ظرفهای غذا باقی بماند و دور ریخته شود.
تنقلات شب یلدا را به اندازه میهمانان بگیریم نه کل محله
برای پرشدن وقت در این شب جذاب، راههای دیگری هم جز تناول و پر کردن خندق بلا هست.
مثلاً میتوانیم بازیهای گروهی انجام دهیم. هم هیجان زیادی دارد و هم برای سلامتمان بسیار مفید است.
همین که از انواع و اقسام خوراکی دور شویم کمک بزرگی به سلامتیمان کردهایم
البته در انتخاب بازی دقت کنید. مثلاً گرگم به هوا برای عزیزانی که هر کدام نزدیک به صدکیلو وزن دارند خیلی مناسب نیست و ممکن است همسایههای طبقه پایین از ترس اینکه زلزله اتفاق افتاده فرار کنند.
مثلاً بازیهایی مثل همین اسم فامیل خودمان عالی است.
خلاصه اینکه طوری شب یلدا را برگزار کنیم که هم خدا را خوش بیاید و هم بعد از رفتن روی ترازو هر چه بدوبیراه بلد بودیم نثارش نکنیم.
پیشاپیش یلدایتان مبارک.
پایان پیام