خرمای مرداسنگ یک خرمای خوشمزه که نایاب است

خرمای مرداسنگ یک خرمای خوشمزه

این خرما با چای بسیار لذیذ است و خوردن زیاد آن باعث گرمی نمی‌شود.

خرمای Mordaseng را اغلب باغداران برای مصرف خانواده خود تولید می‌کند.

برای خوردن این خرما باید به هرمزگان و یا جیرفت بروید و یا از آنجا سفارش بدهید.

به گزارش پایگاه خبری گلونی خُرما یا رطب گیاهی تک‌لپه‌ای و گرمسیری جزو تیره نخل‌هاست که میوه‌اش خوراکی و دارای هسته‌ای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشه‌ای بزرگ از شاخه آویزان می‌گردد و برگ‌های آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر می‌رسد.

خرمای مرداسنگ از نظر اهمیت درجه‌ی متوسط دارد و از جمله ارقام معروف استان کرمان است.

این خرما چون زیاد تولید نمی‌شود بنابراین فقط در کرمان و بعضا سایر نواحی جنوبی کشور مصرف می‌شود.

پس اگر دوست دارید از این خرما میل کنید بد نیست در فصل برداشت این محصول یک سر به نواحی جنوب کرمان بزنید.

برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است.

هر خرما شامل حدود ۲۰ کالری است و حاوی ۳ میلی گرم کلسیم و ۵ گرم کربوهیدرات دارد.

همچنین خرما غنی از آنتی اکسیدان‌ها است که تانن‌ها مهمترین آنها است.

این تانن‌ها از آسیب سلولی جلوگیری می‌کند و در برابر التهاب از بدن محافظت می‌کند.

در واقع، خوردن خرما با معده خالی کرم روده را می‌کشد.

خرمای مرداسنگ یک خرمای خوشمزه

خرید از کشمون با کد تخفیف golvani
عسل، زعفران، برنج، چای، خرما، زرشک و روغن زیتون

پالپ این میوه با اصلاح محدودکننده مواد معدنی که در طول یبوست رخ می‌دهد، باعث بهبود یبوست می‌شود.

فیبر خرما نیز برای جلوگیری از سرطان سیستم گوارش مفید است.

خوردن تعداد کمی خرما در روز باعث بهبود سلامت قلب خواهد شد.

 آنتی اکسیدان‌ها در خرماها باعث جلوگیری از آترواسکلروز می‌شوند که اساسا باعث سخت شدن شریان‌ها و ایجاد لخته می‌شود.

 این آنتی اکسیدان‌ها حذف کلسترول را از سلول‌های عروقی تحریک می‌کنند.

 خرما نیز شامل ایزوفلاون است که شناخته شده برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی است.

همچنین مصرف خرما حتی برای افراد سالم می‌تواند بر میزان کلسترول و استرس اکسیداتیو تاثیر مثبتی داشته باشد.

 خرما منبع غنی از مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است.

همه این ها برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با پوکی استخوان ضروری هستند.

خرما غنی از ویتامین K است، که یک انعقاد کننده خون است و به سوخت و ساز بدن شما کمک می‌کند.

در مطالعات هندی نشان داده شده است که گرده خرما در طب سنتی برای افزایش باروری مردان استفاده می‌شود.

خرماهای تازه، زمانی که در یک ظرف خلا هوا در یخچال نگهداری می‌شود، می‌تواند تا ۶ ماه ذخیره شود.

خرمای خشک شده، عمر طولانی‌تری دارد و می‌تواند مثلا یک سال ذخیره شود.

 انجماد خرماها طول عمر این میوه را افزایش می‌دهد.

پایان پیام

کد خبر : 146872 ساعت خبر : 10:56 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=146872
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات