روزهای سخت ماندن در چاردیواری را با تجربه شیرین پخت نان خانگی بگذرانید

روزهای سخت ماندن در چاردیواری را با تجربه شیرین پخت نان خانگی بگذرانید

پایگاه خبری گلونی؛ راضیه حسینی: این روزها و با ماندن بسیاری از افراد خانواده در خانه، ایده‌های جذاب و مفیدی به ذهن‌هایی که به دنبال پرکردن اوقات بیکاری هستند می‌رسد.

یکی از این ایده‌ها، پخت نان خانگی است. کاری که در گذشته و سال‌های دور بسیاری از زنان ایرانی، در خانه انجام می‌دادند.

البته نه از سر تفریح و پر کردن اوقات بیکاری، بلکه به اجبار و برای تهیه نان روزانه خانواده. طعم و مزه‌ای که سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود، دوباره جان گرفته و از بعضی خانه‌ها عطر نان خانگی به مشام می‌رسد.

نانی که سالم و کاملاً بهداشتی است و دیگر نگرانی بابت دست آلوده نانوا و محیط بیرون ندارد.

قدیم در بسیاری از شهرها مردم تنوری در خانه داشتند و نان می‌پختند.

نان‌های محلی که حالا به عنوان شیرینی شناخته می‌شوند.

در گیلان که این روزها گرفتار ویروس کرونا شده است، این نان‌ها با نام‌های مختلف پخته می‌شد. از نان کشتا با پایه خمیر کدو، تا نان برنجی، لاکو، گندمین و …

مادربزرگ‌ها همیشه یک پای خاطرات‌شان پختن نان بود و مزه بی‌نظیر خوردن آن. نانی که تازه از تنور درآمده، گرم و لذیذ.

روزهای سخت ماندن در چاردیواری را با تجربه شیرین پخت نان خانگی بگذرانید

اما با گذشت زمان و زیاد شدن نانوایی‌ها در سطح شهر و همچنین مشغله مردم، دیگر پخت نان به فراموشی سپرده شد، تا امروز که به اجبار ماندن در خانه این رسم قدیمی دوباره بیدار شده و بانوان هنرمند ایرانی دست به کار شده‌اند.

چند نمونه از نان‌هایی که این روزها مردم در خانه پختند و عکس آن را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشتند:

ماندن در خانه هر ایرادی داشته باشد پر از فرصت است برای کارهایی که مدت‌ها دوست داشتیم انجام بدهیم و فرصت نمی‌شد.

برای کارهایی که شاید دورمان کند از اخبار بد و تلخ و اضطراب این زمان.

همه ما نیاز داریم ساعتی در آرامش به هیچ چیز فکر نکنیم. به هیچ، و منتظر پخته شدن نان گرم وخانگی باشیم. نانی که عطرش تمام فضای خانه را پر کرده از حس خوب آرامش.

پایان پیام

کد خبر : 150452 ساعت خبر : 12:13 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=150452
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات