نان را پیش از خوردن گرم کنید تا کرونا نگیرید

نان را پیش از خوردن گرم کنید

پایگاه خبری گلونی آرشین ساکی: این ویروس کرونا هرچه بدی برای ما داشت ولی موجب شد برخی از عادت‌های خوب هم بین مردم رواج پیدا کند.

خود من به شخصه متوجه شدم تا به الان به معنای واقعی دست‌هایم را گربه‌شور می‌کرده‌ام.

هر روز که می‌گذرد یک موضوع جدید از طرف پزشکان و متخصصان مطرح می‌شود و بعد از آن در زنجیره دنیای مجازی دست به دست می‌شود.

امروز خبر تازه‌ای رسید از خوردن نان‌ها که ممکن است آلوده به ویروس باشند.

خب این فرضیه اصلاً عجیب نیست و احتمال ابتلا از طریق نان‌های آلوده شده تقریبا زیاد است.

چون نان را نه می‌توان شست و نه می‌توان اسپری الکل زد. اما راهکار خوبی برای تمیز کردن نان هم وجود دارد.

همان‌طور که در اخبار این روزها شنیده‌اید گرم کردن و حرارت موجب از بین رفتن ویروس کرونا می‌شود.

پس بهترین کار این است که نان را پیش از خوردن حتماً از طریق توستر یا روی گاز گرم کنیم تا اگر احیانا آلوده است خطرش برطرف شود.

حتما قبول دارید که خوردن نان گرم لذت‌اش چند برابر بیش‌تر از نان سرد است.

پس ویروس در این مورد هم به نفع‌مان کار کرده. اگر تنبلی را کنار بگذاریم می‌توانیم با تکرار رفتارهای خوب هم از ابتلا پیشگیری کنیم و هم لذت ببریم.

دکتر جلال الدین میرزای رزاز رییس انجمن تغدیه ایران، گفت: در سطح کشور نان به دو صورت صنعتی و سنتی عرضه می‌شود.

نان‌های صنعتی یا نان‌های حجیم در کارخانجات صنعتی تهیه و به بازار عرضه می‌گردد که طبیعتاً از دقت نظارت بیشتری در خصوص تهیه مواد اولیه افزودنی‌هائی نظیر میزان نمک، مایه خمیر و … تحت شرایط بهداشتی تهیه می‌شود  و پس از خرید این نوع نان‌ها با ضدعفونی کردن پلاستیک آن یا دور انداختن پلاستیک حمل آن می‌توان آلوده نبودن آن به ویروس  اطمینان نسبی داشت.

پایان پیام

کد خبر : 149865 ساعت خبر : 7:55 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=149865
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات