خانه » رسانه » سریال پایتخت ۶ اگر در تلویزیون نبود محشر کبری داشتیم
سریال پایتخت ۶

سریال پایتخت ۶ اگر در تلویزیون نبود محشر کبری داشتیم

سریال پایتخت ۶ اگر در تلویزیون نبود محشر کبری داشتیم

  • واقعا آیا قرار است ما با بودجه بیت المال، دین‌ستیزی را ترویج کنیم؟
  • عده ای دیگر هم طناب به کمر خود بسته‌اند و رفته‌اند ته چاه آخرالزمان که از کرونا چندتا علائم ظهور صید کنند.
  • اگر همین محتوایی که در “پایتخت” نمایش داده میشود مثلا در سینما یا سینمای خانگی پخش می‌شد، خدا می‌داند الان چه الم‌شنگه‌ای برپا بود.

محمد مهاجری به مسیح مهاجری پاسخ داد.

به گزارش پایگاه خبری گلونی خبرآنلاین نوشت: در یادداشت حجت‌الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، عضو حزب جمهوری اسلامی آمده است:

«شرایط در خانه ماندن به دلیل‌ جلوگیری از گسترش ویروس کرونا که پیش آمد، مسئولین به رئیس رسانه ملی توصیه کردند با تولید و پخش برنامه‌های شاد، کاری کند که‌ مردم سختی در خانه ماندن را کمتر احساس کنند.

گویا مسئولین نمی دانند که تلویزیون خودش‌ نزده می‌رقصد. حالا که این توصیه را کرده‌اند، ملت، گرفتار خوش‌رقصی‌های تلویزیون شده و نمی‌داند چه کند!

مجموعه‌ تلویزیونی پایتخت، علاوه بر ایرادهای زیادی که به خاطر محتوای ضد فرهنگی دارد، حالا به جان دین و خانه خدا و حج هم افتاده و به بهانه طنزپردازی، عالی‌ترین جلوه‌های مناسک دینی را هم به تمسخر گرفته است.

در تخصص من نیست که‌ با زبان هنر وارد جزئیات موضوع شوم، ولی به عنوان یک بیننده تلویزیون‌ که دلم می‌خواهد همواره رسانه ملی مروج ارزش‌های دینی و تقویت‌کننده سنت‌های ملی و بنیان های فرهنگی و اعتقادی باشد، وقتی صحنه‌های بازگشت بازیگری که در نقش فرد به حج رفته بود را دیدم، در پیشگاه شهدا و جانبازان دفاع مقدس و تمام انسان‌های خدا باور احساس شرمندگی کردم.

تمسخر خانه خدا با تعبیر “منزل خدا”، جعل عنوان “خانه شیطان” برای جمرات، بازی سخیف با آب زمزم، بازگشت از حج اول با سر نتراشیده ولی زخم شده در اثر رمی جمرات و … بعضی موارد آشکار ستیز با دین در یکی از قسمت‌های این مجموعه تلویزیونی است.

البته هنوز جوابی برای این سوال هم یافت نشده که بعد از سرنگونی رژیم شاهی و استقرار نظام جمهوری اسلامی، مگر باز هم در ایران تخت شاهی داریم که نام این‌ مجموعه را “پایتخت” گذاشته‌اند؟

واقعا آیا قرار است ما با بودجه بیت‌المال، دین‌ستیزی را ترویج کنیم؟

این کار را که آن همه شبکه‌های ماهواره‌ای خارجی انجام می‌دهند.

راستی اگر دشمنان اسلام و نظام‌ جمهوری اسلامی صدها میلیارد تومان هزینه می‌کردند می‌توانستند با استفاده از رسانه ملی ما چنین اهانت‌هایی را به مقدسات دینی بکنند؟

نمی‌خواهم کارهای مفید رسانه ملی را نادیده بگیرم، ولی سوال اساسی این است که چرا به بهانه شاد کردن مردم، با اعتقادت آنها بازی می‌شود؟

بهانه‌هایی از قبیل سرگرم کردن مردم و پاسخ به خواسته مردم هم که همواره از ابزارهای توجیه مسئولین‌ رسانه ملی است، نمی‌تواند افاقه کند زیرا همه می‌دانند که رسانه ملی همان‌طور که امام‌خمینی فرمودند باید مثل دانشگاه عمل‌ کند یعنی تاثیرگذار باشد نه تاثیرپذیر.»

سریال پایتخت ۶ اگر در تلویزیون نبود محشر کبری داشتیم

محمد مهاجری در خبرآنلاین نوشت:

برادر گرانقدرم جناب حجت الاسلام والمسلمین مسیح مهاجری در یادداشتی به نقد سریال پایتخت ۶ پرداخته و صداوسیما را به دلیل استفاده از بیت‌المال برای بخشهایی از آن نکوهش کرده است.

ایشان در یادداشت خود بخش‌هایی از این مجموعه تلویزیونی را تمسخر دین و مناسک حج خوانده است.

ذیلا دوسه نکته را عرض می‌کنم:

۱-  بعضی عزیزان که وظیفه‌شان تبیین معارف دینی است در روزهای کرونایی به دنبال کشف خواص روغن گل بنفشه و عنبرنسارا برای معالجه این بیماری‌اند.

عده ای دیگر هم طناب به کمر خود بسته‌اند و رفته‌اند ته چاه آخرالزمان که از کرونا چندتا علائم ظهور صید کنند.

خب در چنین شرایطی معلوم است بازار دست چه کسانی می‌افتد.

۲- اگر روال گذشته پابرجا باشد این سریال با بودجه صداوسیما ساخته نشده و موسسه‌ای در خارج از تلویزیون آن را ساخته و صداوسیما آن را یک آگهی می‌بیند.

در کنار دیگر آگهی‌ها که پولش را می‌گیرد و به بهشت وجهنمش کاری ندارد و فقط “به فرموده” پخش می‌کند.

 و این موسسه هرچه بسازد بی‌نقص و مصداق این مصرع است: فحش از دهن تو طیبات است. ضمنا انشالله هزینه‌اش را بیت‌المال نمی‌دهد و همان ۲۰ دقیقه آگهی اول و وسط سریال خرجش را درمی‌آورد.

‌۳- اگر همین محتوایی که در “پایتخت” نمایش داده میشود مثلا در سینما یا سینمای خانگی پخش می‌شد، خدا می‌داند الان چه الم‌شنگه‌ای برپا بود.

آن  دیالوگی که حجاب مقنعه‌ای هما به “شست پایی که از سوراخ جوراب بیرون زده” تشبیه می‌شود، اگر در هر فیلمی جز این نمایش داده می‌شد الان محشر کبری داشتیم و این کار، نتیجه نفوذ افراد لامذهب و سلبریتی‌های بی‌حیا و تحت تاثیر فیلم‌های قبل از انقلاب و … معرفی می‌شد اما فعلا قرار نیست چنین شود.

۴- برای بیرون آمدن مطلب از تلخی، این قصه طنز را برای جناب مسیح مهاجری یادآوری می‌کنم:

فردی پیش روحانی محل رفت و گفت: من برای تامین معیشت چند یتیم، جلوی یک مشروب‌فروشی با صدای بلند تبلیغ می‌کنم و مردم را به خرید دعوت می‌کنم. حکم شرعی این کار من چیست؟

روحانی که دریافته بود او برای کار خلاف خود دنبال توجیه شرعی آمده پوزخندی زد و گفت: صاحب مغازه سودش را ‌می‌برد، مشتری‌ها هم حال مشروب را می‌برند، بچه یتیم‌ها هم از گرسنگی نجات می‌یابند. و تو میمانی و یک دهان گشاد!

حال صداوسیمای ما هم این وسط مثل همان دادزن است.

۵- عیب می جمله بگفتی هنرش نیز بگوی. انصافا بازی نقی و ارسطو و فهیمه و بهتاش و… فوق العاده نیست؟!

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
به بالا بروید