مسئولانی که کرونا گرفتند یک درد داشتند؛ مردم هزار درد
پایگاه خبری گلونی محسن فراهانی: سال گذشته از همان روز نخستش بلا بود و بلا بود و بلا. نمیخواهم اسم ببرم چون اینقدر زیاد بود که ممکن است یکی از آنها را یادم برود و عدهای هوار شوند بر سرم که فلان فلان شده چرا به آن مورد اشاره نکردی؟
در کل اما همهی بلاها یک ویژگی مشترک داشتتند و آن هم از دست دادن هموطنانمان بود. بسیاری از ما اقوام خود را از دست دادند و خیلیها هم عزیز و یا عزیزان خود را دیگر در کنار خود نمیبینند.
بیشک سال گذشته در بین مردم به عنوان یکی از سختترین سالهای اخیر شناخته میشود و هرجا بنشینی یکی هست که بگوید پارسال سال سختی بود.
امروز خبری منتشر شد که در نوع خود جالب بود. اسحاق جهانگیری، معاون اول دولت گفت: سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم.
پس از انتشار این خبر خیلیها در خانه یا خیابان به یکدیگر خیره شدند و گفتند: ئه مگر به این بزرگواران هم سخت گذشت؟
جز در مورد آخری مگر بر پیکر پرتوان مسئولی خط و خش افتاده بود؟ آن مشکلات و بلاها و سختیها تا بود برای مردم بود یا افرادی از جنس مردم.
مسئولانی که کرونا گرفتند
این کرونا هم که هنوز درگیر آن هستیم با آنکه بین مردم و مسئولین فرق نمیگذارد اما مدل جامعه ما به گونهای است که بالاخره در جایی این تفاوت رخ نمایان میکند.
کجا؟ همانجا که مردم باید در خانه بمانند و تنها در صورت مشاهده تمام علائم به بیمارستان مراجعه کنند و خواهش کنند از آنها تست کرونا گرفته شود.
یعنی طرف باید تب میکرد و سرفهها امانش را میبرید تا از او تست بگیرند. اما آیا این مدل برای مسئولین هم اجرا میشد؟
در صحبتهای اکثر آنها مشخص بود که میگفتند «با دکتر فلانی تماس گرفتم و گفتم گویا من هم کرونا گرفتم. یک سرفههایی ریزی میزنم» بعد آقای دکتر لطف کردند گفتند یک وقت نیایی بیمارستانها. بیمارستان آلوده است. بنشین خانه یا خودم میآیم یا یکی را میفرستم. بعد میآمدند منزل، تست میگرفتند، میبردند آزمایش.
خب حالا دقیقاً چه روی داده که معاون رئیس جمهور هم احساس سختی کرده خدا میداند و خود آقای معاون.
آقای جهانگیری عزیز ممنون که برای همدردی با ما میگویید سال سختی بود اما اگر میخواهید میزان واقعی این سختی را با گوشت و پوست و استخوان خود حس کنید باید با شرایط ما زندگی کنید.
فارس اسامی مقامات مبتلا به کرونا را منتشر کرد. آیا هیچکس در ایران سوال کرد هر کدام ازین مقامات (جهانگیری، علی اکبر ولایتی، معصومه ابتکار، محمدرضا خاتمی، حریرچی، ذوالنور، علی لاریجانی…) با چه امکاناتی معالجه شدند؟ در بیمارستان خصوصی؟ دولتی؟یا امکانات بیمارستان را خانه آوردند؟ pic.twitter.com/gEZr8FTVwW
— Aliz علی علیزاده (@Jedaaal) April 7, 2020
پایان پیام