طاعون خیارکی یک بیماری خطرناک دیگر در چین
طاعون خیارکی یک بیماری خطرناک دیگر در چین
مقامات محلی در منطقه خود مختار «مغولستان داخلی» در شمال چین اعلام کردند که یک مورد مشکوک به ابتلا به «طاعون خیارکی» در این منطقه به ثبت رسیده است.
به گزارش گلونی جماران به نقل از یورونیوز نوشت:
به گزارش رسانههای چین مقامات بهداشتی شهر «بایانور» در مغولستان داخلی از نظر وضعیت بهداشتی وضعیت هشدار درجه سه اعلام کردند.
درجه چهار بالاترین میزان هشدار محسوب میشود. منشاء ابتلای احتمالی به طاعون خیارکی هنوز مشخص نشده است.
مقامات منطقه مغولستان داخلی از مردم خواستهاند که همه موارد مشکوک به ابتلا به طاعونخیارکی را گزارش کنند.
طاعون خیارکی یک بیماری خطرناک دیگر در چین
آنها همچنین بر لزوم پرهیز از شکار و مصرف گوشت حیواناتی که میتوانند ناقل طاعونخیارکی باشند تاکید کرده اند.
طاعونخیارکی رایج ترین نوع طاعون است که علائم آن پس از ابتلا به باکتری «یرسینیا پستیس» (Yersinia pestis) بروز میکند.
مقامات چین از ساکنان بایانور خواستهاند که در صورت مشاهده انواع مارموت مراتب را به مسئولان اطلاع دهند.
سال گذشته دو نفر پس از مصرف گوشت مارموت بر اثر ابتلا به طاعون جان خود را از دست دادند.
منطقه خودمختار مغولستان داخلی چین از شمال با کشورهای مغولستان و روسیه هم مرز است.
ساکنان بخش هایی از مغولستان و همچنین منطقه خودمختار مغولستان داخلی در چین بر این باور هستند که مصرف گوشت خام مارموت به سلامت آنها کمک میکند.
مارموت نوعی سنجاب است که ۱۵ گونه دارد. مارموتها در بخشهایی از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی زندگی میکنند.
طاعون خیارکی در صورت عدم درمان با آنتی بیوتیک می تواند به مرگ بیمار منجر شود.
یکی از آخرین موارد شیوع طاعون خیارکی در سال ۲۰۱۷ در ماداگاسکار روی داد. در آن زمان بیش از ۳۰۰ نفر در این کشور به طاعون خیارکی مبتلا شدند.
دانشمندان احتمال همهگیری بیماری طاعونخیارکی را اندک می دانند.
پزشکان امروزه نه تنها می توانند برای معالجه مبتلایان به طاعون آنتی بیوتیک تجویز کنند بلکه از راههای انتقال آن نیز آگاهی دارند.
این در حالی است که همهگیری طاعونخیارکی در قرن چهاردهم میلادی (طاعون سیاه) در غیاب آنتی بیوتیک و دانش کافی جان ۵۰ میلیون نفر از ساکنان کره زمین را گرفت.
پایان پیام
کد خبر : 168093 ساعت خبر : 10:37 ب.ظ