تمام افراد بی‌ خانواده

تمام افراد بی‌ خانواده لایق این هستند که ماشین‌شان توقیف شود!

تمام افراد بی‌ خانواده لایق این هستند که ماشین‌شان توقیف شود!

 به گزارش گلونی گفتند که خودروهایی که حامل خانواده هستند، چه در شهر باشند چه در جاده، توقیف نمی‌شوند. از آنجایی که این وعده حدوحدوش معلوم نیست، گفت و گو می‌کنیم با ” غیبت چهل‌کلاغ‌زاده”، کارشناس وعده‌شناسی و سازه‌های قول. با ما همراه باشید.

تمام افراد بی‌ خانواده لایق این هستند

پرسش: جناب چهل‌کلاغ‌زاده. با توجه به اینکه حد و حدود خانواده را مشخص نکرده‌اند، به نظر شما چه نسبت‌هایی را به عنوان خانواده می‌پذیرند؟ اصلا خانواده چیست؟

– هر چه باشد خوب است و باید خدا را شکر کرد. اینکه چه نسبت‌هایی را به عنوان خانواده می‌پذیرند هم سلیقه‌ای است دیگر. بستگی دارد به نظر آن افسری که کارتان به کارش گیر می‌کند.

بهتر این است که خود افسر از اعضای خانواده‌تان باشد. با این حال، اگر این امر ممکن نبود، خوب است کودک خردسالی که هنوز حرف زدن را خوب یاد نگرفته باشد وجود داشته باشد تا با شیرینی کلام خودش از افسر بخواهد ماشین‌تان را ازتان نگیرد.

در این صورت نتیجه هر چه شد خیلی اهمیتی ندارد. فیلم این بچه وایرال می‌شود و فالور گیرتان می‌آید و بعدش هم تبلیغ می‌گیرید و پولدار می‌شوید. اینکه خانواده چیست هم مشخص است دیگر. شما سقراط نیستید که بخواهید همه چیز را زیر سوال ببرید.

پرسش: بله درست است. به نظر شما می‌توان برای فرار از این توقیف از هر‌گونه خانواده‌ای استفاده کرد یا حتما باید نسبتی با راننده داشته باشند؟ یا اصلا راننده حساب نیست و نسبت را باید با شخص صاحب خودرو سنجید؟

– به هر حال باید طوری وانمود کنید انگار خانواده هستید و خیلی هم کانون گرمی دارید.

پرسش: می‌گویند دوستان خانواده‌ای هستند که آدم خودش آن‌ها را انتخاب می‌کند. به نظر شما این حرف درست است؟ فکر می‌کنید این نوع خانواده، شامل خانواده‌ای که به خاطرش خودرو را توقیف نمی‌کنند می‌شود؟

– این حرف‌های اینستاگرامی چیست که می‌گویید؟ چرا اینستاگرام را ریخته‌اید توی مصاحبه‌ها؟

پرسش: عذرخواهی می‌کنم. حتما خط رو خط شده. به هر حال جناب چهل‌کلاغ‌زاده! به نظر شما این وعده به این معنا نیست که افرادی که به هر دلیلی دارای خانواده نیستند باید کم کم اموالشان توقیف شود؟

– بله درست است. در واقع این یک هشدار برای همه‌ی بی‌خانواده‌هاست. می‌خواهند بگویند تمام افراد بی‌ خانواده لایق این هستند که ماشین‌شان توقیف شود.

پرسش: به نظر شما این حرف درست است؟

– من کی باشم که در چنین موضوعات حساسی نظر بدهم.

پرسش: درست است. خوشحالم که حد خودتان را می‌دانید. ممنون که وقت گذاشتید و با ما صحبت کردید.

– ممنون و از همه می‌‌خواهم زودتر خانواده‌دار بشوند. خانواده خیلی خوب است. یارانه هم می‌دهند.

پایان پیام

نویسنده: ساینا محمدیان

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید