رژلبی که به شما شهامت و جسارت می‌دهد؛ رؤیاهای‌تان را زنده کنید

رژلبی که به شما شهامت و جسارت می‌دهد؛ رؤیاهای‌تان را زنده کنید

به گزارش گلونی «تصور کنید شرکتی یک میلیارد به شما که سلبریتی هستید پرداخت کرده تا در صفحه اینستاگرام‌تان ماتیک با عطر نان سنگک را تبلیغ کنید. شما چطور این کار را انجام می‌دهید و چه می‌نویسید؟»

این موضوع، تمرین کلاس طنز نویسی با رضا ساکی است که به صورت آنلاین در گلونی برگزار می‌شود.

برخی از مطالب شرکت‌کننده‌ها را با هم می‌خوانیم.

فکر نکن، رژ لبت رو عوض کن

یکی از راهبان بودایی می‌گوید: «انسان‌ها همیشه بت می‌سازند

بعضی‌ها با سنگ و چوب و عده‌ای با باورهایشان.

اولی ترسناک نیست، چون با یک تبر درهم می‌شکند!

خوش‌به‌حال سنگ و چوب از عشقی که می‌برند…

اما دومی بلایی است که هیچ جامعه‌ای از آن مصون نمانده‌است!

دریغ از خواب روشنفکران آن جامعه…

سومی، آخ نگویم از سومی! طعم رژ لب همیشگی‌شان

دریا دریا دلم ریش می‌شود برای گروه سوم. اف و صد اف بر بیوتی بلاگرهایشان!»

عزیزان دلم این سخن زیبا را برای‌تان نوشتم تا بگویم به خودتان جرأت بدهید باورها و کلیشه‌هایی را که از شما یک زندانی ساخته، بشکنید.

البته شاید تعجب کنید و با خودتان فکر کنید مگر طعم یک رژ لب چقدر مهم است؟

یا اصلاً از افرادی هستید که هنگام خرید هیچ زمانی برای بررسی این ویژگی اختصاص نمی‌دهند.

رژلبی که به شما شهامت و جسارت می‌دهد

اما آیا حالا آماده‌اید تا به شما بگویم ماری کوری برنده جایزه نوبل و نامزد اسکار برای اولین بار فرمول شیمیایی طعم رژلب‌ را برای کمپانی در جنوب آلمان مهندسی کرد؟

نتیجه شگفت‌انگیز بود! تنها در عرض دو سال و ۸ ماه بعد، ضریب برگزیده شدن ژرمن‌ها در بین نامزدهای نوبل ۸۶درصد افزایش یافت.

اصلا با خبر هستید خانم میشل اوباما در فصلی از کتاب «شدن» درباره تأثیر و نحوه انتخاب طعم رژ لب‌هایی نوشته که در موقعیت‌های مختلف استفاده می‌کرده؟

درست حدس می‌زنید؛ متاسفانه این بخش در نسخه فارسی سانسور شده است.

می‌دانم که خیلی از شما با کمی شجاعت در روزمره‌تان تغییرهای کوچک رقم زده‌اید و الان رژ لب با طعم خرزهره یا طعم کپک آسپرژیلوکوس استفاده می‌کنید.

اما انتخاب طعمی که من امروز قصد دارم به شما پیشنهاد کنم، جسارت بیشتری می‌خواهد.

دروغ نگفته باشم، من هم در زمان اولین استفاده باوری به این محصول نداشتم.

ولی خب هر چقدر از اتفاقات خوب و مهم‌تر از آن حال خوبی که در این دوران تجربه کردم برای‌تان بگویم، کم است!

«رژ لب با طعم نان سنگک» محصولی جدید و خاص با طعمی منحصربه‌فرد است که در این پست به شما معرفی می‌کنم.

خودم که عاشق این رژ لب پرفکت و بی‌نظیر شده‌ام. آن‌قدر شیفته و ذوق زده‌ام که انگار عصاره کائنات را ریخته‌اند توی این رژ لب نازنین!

رژلبی که با طعم نوستالژی‌ا‌ش، رویاهای شما را زنده می‌کند.

هر روز صبح که استفاده می‌کنید به شما شهامت می‌بخشد تا با قدرت جلو بروید و گام در راه رسیدن به آرزوهایی بگذارید که از کودکی در سر داشته‌اید.

فالورهای عزیزم همیشه گفتم شما لایق بهترین‌ها هستید؛ باز هم تکرار می‌کنم فقط کافیست که جا نزنید و یک‌بار هم شده تست کنید.

تناژ رنگ در این رژ لب از تنالیته سرد آبی یخی تا تنالیته گرم بادمجونی سوخته تنوع داره. خوشرنگ و مخملی!

اگر کد ۰۷ یا ۰۸ یا ۰۹ (کدهای نان خشخاشی) را انتخاب کنید، بخاطر وجود روغن کنجد، نرم‌کننده و ترمیم‌کننده هم هستد.

رژلبی که به شما شهامت و جسارت می‌دهد

این رژ لب از پوشش‌دهی فوق‌العاده عالی و ماندگاری بالایی برخوردار است که حس رضایت و اطمینان را به روز شما هدیه می‌کند.

همچنین ساختاری کاملا ارگانیک گیاهی حیوانی دارد که حتی در صورت خورده‌شدن باعث بیماری نمی‌شود. (گفتم چون می‌دانم که هوس می‌کنید!)

این محصول از کالکشن تابستانه ۲۰۲۰ برند فرنگیس بیوتی هست.

ایشان با لطفی که به من داشتند یک‌دانه برایم فرستاده بودند.

من هم امروز یک پک ۶تایی شاین خرید کردم. ۱۱شب بسته سفارشم را در لایو آنباکسینگ می‌کنم.

منتظر ملاقات شما خانم‌های گل هستم.

پایان پیام

نویسنده: صدیقه فقهی

کد خبر : 170755 ساعت خبر : 10:52 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=170755
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات