چای ترش یک نوشیدنی با طعم و مزهای متفاوت
چای ترش یک نوشیدنی با طعم و مزهای متفاوت
به گزارش گلونی چای یک نوشیدنی محبوب بین ایرانیان است.
برخی از ما چنان به این نوشیدنی گرم عادت کردهایم که در روز حتماً باید چندین بار، آن هم لیوانی، چای بخوریم. قدیم که سماورها در گوشه خانهها همیشه به راه بود، چای گرم و تازهدم از صبح تا شب برای اهالی خانه آماده بود.
اما این روزها کتریهای برقی جای سماور را گرفتهاند. دم کشیدن چای مثل زندگیمان سریع و عجلهای شده است.
البته برخی وقت این کار را هم ندارند و به یک چای کیسهای بسنده میکنند.
اما جز نوشیدنی گرم محبوب قدیمی، چایهای دیگری هم این روزها به لیست نوشیدنیهای خانوادهها اضافه شده است.
طعمهایی جدید و متفاوت.
یکی از این طعمها را با چای ترش میتوانید تجربه کنید.
چای ترش
چای ترش دمنوشی است به رنگ قرمز و مزهای ترش که در کشورهای بسیاری استفاده میشود.
هر کشور هم نامی بر آن گذاشته است. این چای بنا بر ذائقه و سلیقه افراد به صورت سرد یا گرم استفاده میشود و در بین برخی افراد محبوبیت بالایی دارد.
در آمریکای لاتین و بخصوص در جامائیکا مصرف آن متداول است و به نام گل جامائیکا، و شمال آفریقا به نام چای سودانی و در مصر به نام کرکده مشهور است.
این چایی همچنین ضد سرماخوردی است و مقدار قابل ملاحظهای ویتامین c را دارا بوده که برای سرما خوردگی مفید است.
گل جامائیکا گیاهی است یک ساله بوتههایی به ارتفاع ۲–۳ متر برگهای ۳–۵ وجهی سبز مایل به زرد گلهای زرد با کاسبرگهای سبز که بعد از رسیدن میوه، کاسبرگها به رنگ قرمز در میآید.
در بعضی کشورها از الیاف ساقههای آن در تهیه وسائل استفاده میشود. این گیاه به صورت گونه مهاجر وارد ایران و در منطقه گلمورتی (دلگان) استان سیستان و بلوچستان برای اولین بار کشت شد.
در استان خوزستان هم این محصول کشت میشود و اهواز قطب کشت این محصول در کشور است.
نام دیگر آن؛ چای مکی است زیرا به صورت گستردهای در شبه جزیره عربستان کشت میشود و مورد استفاده است.
پایان پیام
کد خبر : 177496 ساعت خبر : 1:29 ب.ظ