سیر آنتی بیوتیک بسیار قوی در درمان عفونت

سیر یک آنتی بیوتیک بسیار قوی در درمان انواع عفونت

به گزارش گلونی سیر با نام علمی Allium sativum از تیره نرگسیان و سرده سیر است.

مشخصات ظاهری

گیاهی علفی و دارای ساقه‌ای به ارتفاع ۲۰ تا ۴۰ سانتی‌متر است.

بولب آن که قسمت متورم و زیرزمینی گیاه را تشکیل می‌دهد، مرکب از ۵ تا ۱۰ قطعه متورم، محصور در غشاهای نازک و ظریف به رنگ خاکستری مایل به سفید است.

برگ‌های باریک و گل‌های به رنگ سفید سفید چرک، منقوش به لکه‌های کوچک و قرمز رنگ دارد.

سیر یک آنتی بیوتیک بسیار قوی در درمان انواع عفونت

عفونت

اگر چه امروزه آنتی‌بیوتیک‌های بسیار قوی‌ در اختیار ماست، اما همچنان جایگاه خود را در درمان عفونت‌ها حفظ کرده است.

این ماده دارویی عالی برای انواع عفونت‌های تنفسی از جمله سینوزیت، سرماخوردگی، آنفولانزا، گلودرد، سرفه و به ویژه برونشیت است.

خوردن یک آن به صورت کامل یا خرد شده همراه غذا یا به صورت قرص، توانایی بدن برای مبارزه با عفونت و سرعت بهبود را بالا می‌برد.

استفاده‌ی مداوم از سیر تازه یا روغن سیر به مدت چند هفته، در درمان عفونت‌های موضعی مانند خارش و عفونت‌های موضعی مانند خارش و عفونت گوش و زگیل‌ها موثر خواهد بود.

سایر کاربردها

ید موجود در این گیاه برای افرادی که دچار پرکاری تیروئید هستند مفید است.

مصرف روزانه نصف استکان از عصاره‌ی سیر و لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع گرفتگی رگ‌ها دارد.

همچنین با بالا بردن انسولین، قند خون را تنظیم می‌کند.

پراکندگی در ایران

سیر از جمله گیاهان دارویی و غذایی است که در اغلب نقاط ایران کشت می‌شود.

اما سیرهای محلی همدان، اهواز، مازندران و مشهد از معروفیت بیشتری برخوردار است.

استان همدان به عوان اولین تولیدکننده در ایران و ایران سیزدهمین تولید کننده در جهان به شمار می‌آیند.

هشدار

اگر داروهای ضد انعقاد (رقیق کننده‌ی خون) مانند آسپیرین استفاده می‌کنید قبل از مصرف سیر حتما با پزشک خود مشورت کنید.

پایان پیام

نویسنده: فاطمه فیروزپور

کد خبر : 194626 ساعت خبر : 4:41 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=194626
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات