آش امام قزوین غذایی مجلسی و خوشمزه
آش امام قزوین غذایی مجلسی و خوشمزه
به گزارش گلونی آش امام قزوین غذایی مجلسی و خوشمزه است که در ماه مبارک رمضان در قزوین طبخ میشود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- گوشت گردن و یا سردست گوسفندی: ۱ کیلوگرم
- آب قلم ۲ پیمانه: یا اگر نداشتید روغن نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: ۱ پیمانه
- عدس: ۱ پیمانه
- ماش: ۱ پیمانه
- برنج: ۲ پیمانه
- پیاز سرخ شده: ۲ پیمانه
- زردچوبه: ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین: ۱ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه آش امام
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است حبوبات آن را بصورت جداگانه از شب قبل خیس کنید. این کار سبب میشود تا آش شما زودتر پخته شده و نفخ آن از بین برود.
حال گوشت را با مقداری آب روی حرارت گذاشته تا پخته شود.
بعد از اینگه گوشت به میزان کافی نرم شد آن را ریش ریش و له نمایید.
بعد کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
بعد از آن درون قابلمهای ۳ لیتر آب ریخته و لوبیا قرمز و لوبیای چشم بلبلی و ماش را اضافه کنید.
کمی که گذشت عدس و برنج را نیز به مواد اضافه کنید.
سپس نوبت به اضافه کردن زردچوبه است.
زردچوبه را با مقداری روغن تفت داده و به آش اضافه کنید این کار سبب خوش رنگتر شدن آن خواهد شد.
بعد از آن پیاز سرخ شده را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد به همراه حبوبات کاملا پخته شوند.
در مرحله بعد گوشتهایی که از قبل ریش ریش کردید به همراه آب گوشت و آب قلم، نمک و فلفل و یک سوم دارچین در قابلمه بریزید.
توجه داشته باشید که دارچین ممکن است رنگ آش را تیره کند پس مقدار بسیار کمی از آن را به آش اضافه کنید. حال اجازه دهید تا مواد خوب پخته و آش جا بیفتد.
زمانی که آش لعابدار شد و جا افتاد آن را با پیاز داغ و دارچین تزئین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 205494 ساعت خبر : 11:31 ب.ظ