آش انار استان مرکزی یک غذای متفاوت

آش انار استان مرکزی یک غذای متفاوت باطعم و عطرى عالى

به گزارش گلونی آش انار استان مرکزی یک غذای با طعم و عطر متفاوت است. این آش دلچسب، با طعم شیرین و ترش است که با عطر و طعم‌های کلاسیک ایرانی پر شده است. امیدواریم از چشیدن این آش انار خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه لازم برای تهیه آش انار

  • لپه خیس کرده: ۱/۴ پیمانه
  • عدس خیس کرده: ۱/۴ پیمانه
  • برنج خیس کرده: ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش: ۵۰۰ گرم (جعفری ۱۰۰ گرم، اسفناج ۱۰۰ گرم، تره ۱۵۰ گرم، گشنیز ۱۵۰ گرم)
  • پیاز داغ: ۴ قاشق سوپخوری
  • آب انار ترش: ۱ لیتر
  • قرص استاک گوشت: ۱ عدد
  • رب انار: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
  • نعناع خشک: ۱ قاشق سوپخوری
  • تخم گشنیز پودر شده: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلپر: ۱ قاشق سوپخوری
  • زردچوبه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • ادویه کاری: ۱ قاشق چای‌خوری
  • دانه انار: ۱ پیمانه
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • گوشت چرخ شده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۱ عدد

طرز تهیه آش انار استان مرکزی

برای تهیه این آش انار خوشمزه ابتدا باید پیازها را سرخ کنیم تا طلایی شوند سپس ۵ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل را درون قابلمه ریخته و لپه را به آن اضافه می‌کنیم تا بپزد.

بعد از آن برنج را به آن اضافه می‌کنیم و صبر خواهیم ‌کرد برنج پخته شود.

حال لازم است ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهیم.

بعد از ورز دادن به شکل کوفته قلقلی در‌آورده و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم.

بعد از سرخ شدن گوشت آن را به آش انار  اضافه خواهیم کرد.

در مرحله بعد سبزی آش را پاک کرده و بعد از شستشو خرد می‌کنیم.

بعد از خرد کردن سبزی آن را به مابقی مواد اضافه خوهیم کرد و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شده و آش انار  جا بیفتد.

در مرحله آخر زمانی که مواد آش تقریبا پخته شده بودند انار را به آش اضافه خواهیم کرد و در انتها گلپر روى آش می‌ریزیم.

این آش انار همه اکنون آماده سرو شدن است. نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 202682 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=202682
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات