نماد سایت گلونی

آش انار استان مرکزی یک غذای متفاوت

آش انار استان مرکزی

آش انار استان مرکزی یه غذای متفاوت

آش انار استان مرکزی یک غذای متفاوت باطعم و عطرى عالى

به گزارش گلونی آش انار استان مرکزی یک غذای با طعم و عطر متفاوت است. این آش دلچسب، با طعم شیرین و ترش است که با عطر و طعم‌های کلاسیک ایرانی پر شده است. امیدواریم از چشیدن این آش انار خوشمزه نهایت لذت را ببرید.

مواد اولیه لازم برای تهیه آش انار

طرز تهیه آش انار استان مرکزی

برای تهیه این آش انار خوشمزه ابتدا باید پیازها را سرخ کنیم تا طلایی شوند سپس ۵ پیمانه آب و مقداری نمک و فلفل را درون قابلمه ریخته و لپه را به آن اضافه می‌کنیم تا بپزد.

بعد از آن برنج را به آن اضافه می‌کنیم و صبر خواهیم ‌کرد برنج پخته شود.

حال لازم است ابتدا گوشت را با دو عدد پیاز رنده شده و مقداری نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست ورز دهیم.

بعد از ورز دادن به شکل کوفته قلقلی در‌آورده و با مقداری روغن سرخ می‌کنیم.

بعد از سرخ شدن گوشت آن را به آش انار  اضافه خواهیم کرد.

در مرحله بعد سبزی آش را پاک کرده و بعد از شستشو خرد می‌کنیم.

بعد از خرد کردن سبزی آن را به مابقی مواد اضافه خوهیم کرد و اجازه می‌دهیم تا خوب پخته شده و آش انار  جا بیفتد.

در مرحله آخر زمانی که مواد آش تقریبا پخته شده بودند انار را به آش اضافه خواهیم کرد و در انتها گلپر روى آش می‌ریزیم.

این آش انار همه اکنون آماده سرو شدن است. نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

خروج از نسخه موبایل