آش جو اصفهان زینت بخش سفره افطار

آش جو اصفهان زینت بخش سفره افطار

به گزارش گلونی یکی از خوشمزه‌ترین آش‌های ایرانی آش جو اصفهان نام دارد که در تمامی نقاط کشور پخته می‌شود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه ‌این آش خوش طعم آشنا کنیم.

مواد اولیه برای تهیه آش جو

  • جو پوست کنده ۱ پیمانه
  • بلغور گندم یا گندم پوست کنده ۱/۴ پیمانه
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • عدس ۱/۲ پیمانه
  • نخود ۱/۲ پیمانه
  • لوبیا چیتی ۱/۲ پیمانه
  • نعنا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب قلم یا استاک گوشت
  • سبزی آش ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ، سیر داغ و کشک به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

مراحل تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا از شب قبل حبوبات آش را خیس نمایید. این کار سبب می‌شود حبوبات سریع‌تر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

در مرحله بعد پیازها را بصورت نگینی در آورده و با مقدار کمی روغن تفت دهید. زمانی که پیاز‌ها طلایی شدند نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به آنها اضافه می‌کنیم.

حال آب قلم را نیز روی مواد ریخته و اجازه دهید به نقطه جوش برسد زمانی که جوش آمد جو و گندم پوست کنده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در مدت زمان ۱ ساعت خوب پخته شود.

بعد از گذشتن این مدت زمان نوبت به اضافه کردن عدس می‌رسد. بهتر است عدس را از قبل پخته و زمانی که جو کاملا پخته شد به مواد اضافه کنید در غیر این صورت بگذارید تا عدس و جو با یکدیگر پخته شوند.

بعد از آن نخود و لوبیا را نیز به مواد اضافه کنید.

حال سبزی آش را درون قابلمه ریخته و هم بزنید و اجازه دهید تمامی مواد روی حرارت ملایم پخته شده و جا بیافتد.

در نهایت که تمامی مواد پخته شدند و آش شما جا افتاد می‌توایند روی آن را با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 204455 ساعت خبر : 11:40 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=204455
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات