آش دوغ ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی از آذربایجان غربی

آش دوغ ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی از آذربایجان غربی

به گزارش گلونی آش دوغ ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی از آذربایجان غربی است. این آش بسیار خوشمزه بوده و دستور پخت ساده‌ای دارد.

این آش در بیشتر شهر‌ها بخصوص اردبیل سرو می‌شود و طعم بی‌نظیری دارد.

این آش به دلیل داشتن سبزیجات در دستور تهیه خود بسیار مقوی بوده و برای تقویت عملکرد قلب، تقویت سیستم ایمنی و برطرف کردن یبوست حاد و مزمن مفید است.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه و خوش عطر آشنا کنیم. امیدواریم از چشیدن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه آش

  • نخود: دو نیم یک پیمانه
  • سبزی (تره، جعفری، شوید): ۷۰۰ گرم
  • برنج: یک پیمانه
  • دوغ: ۲ لیتر
  • نمک: به میزان لازم
  • فلفل: به میزان لازم
  • سیر تازه خرد شده: به میزان لازم

مراحل پخت آش دوغ ارومیه

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا بهتر است از شب قبل حبوبات را بصورت جداگانه خیس نمایید. این کار سبب می‌شود حبوبات زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

بهتر است در هنگام خیس کردن برنج نمک نیز به آن اضافه کنید.

حال نخودها را در ظرفی ریخته و با ۶ لیوان آب بپزید.

زمانی که نخودها کاملا پخته شدند برنج را نیز به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا پخته شوند.

سبزی‌ها را نیز خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا پخته شوند.

حال ۱۵ دقیقه قبل از اینکه آش آماده شود دوغ را نیز به آن اضافه کنید.

آش را مرتبا هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

زمانی که دوغ را به مواد اضافه کردید بهتر است درب آش را باز کنید.

 بعد از گذشت ۱۵ دقیقه نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه کنید.

زمانی که آش جا افتاد و لعاب‌دار شد می‌توانید آن را میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205497 ساعت خبر : 11:45 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205497
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات