آش دوغ مشگین شهر غذایی محلی و خوشمزه از اردبیل

آش دوغ مشگین شهر غذایی محلی و خوشمزه از اردبیل

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش بی‌نظیر را امتحان کنید ما به شما آش دوغ مشگین شهر غذایی محلی و خوشمزه از اردبیل را پیشنهاد خواهیم داد.

این آش بسیار مقوی بوده و با طعمی بی نظیر شما را ترغیب به پختن دوباره می‌کند.

 برای پخت این آش خوشمزه دستور‌های متفاوتی وجود دارد. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • نخود: ۲۵۰ گرم
  • سبزی (تره، جعفری و شوید): ۷۰۰ گرم
  • برنج: یک پیمانه
  • دوغ تازه ترش: ۲ لیتر
  • نمک، فلفل، سیر تازه خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.

این کار سبب می‌شود حبوبات زود‌تر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

حال در زمان شروع به آشپزی نخود‌ها را در قابلمه ریخته و ۶ لیوان آب به آنها اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت پخته شوند.

بعد از اینکه نخود‌ها نیم‌پز شدند نوبت به اضافه کردن برنج است.

برنج را به نخود اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا پخته شود.

توجه داشته باشید که آب آش نباید زیاد باشد چرا که قرار است دوغ نیز به آن اضافه شود.

در مرحله بعد درست زمانی که برنج کاملا پخته شد سبزی‌های از قبل خرد شده را به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید تا سبزی‌ها خوب پخته شوند.

در مرحله آخر ۱۵ دقیقه قبل از اینکه آش آماده سرو کردن باشد دوغ را به آن اضافه کرده مرتبا هم بزنید.

توجه داشته باشید هنگام اضافه کردن دوغ درب ظرف را کاملا باز بگذارید.

حال در ۱۵ دقیقه نهایی نمک و فلفل را به آش اضافه کنید.

زمانی که غذا جا افتاد می‌توانید آن را میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205940 ساعت خبر : 8:30 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205940
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات