آش شلغم شیرازی یک آش مقوی با طعمی فوق‌العاده

آش شلغم شیرازی یک آش مقوی با طعمی فوق‌العاده

به گزارش گلونی یکی از غذاهای پر خاصیت و مقوی ایرانی آش شلغم شیرازی با طعمی فوق‌العاده است.

این آش می‌تواند راهی عالی برای خوردن شلغم و استفاده کردن از خاصیت‌های بسیار او شود.

همانطور که می‌دانید شلغم با داشتن ویتامین c سیستم ایمنی بدن را قوی کرده و شما را در برابر ویروس‌ها مقاوم می‌سازد.

آش شلغم شیرازی

اگر سرما خورده‌اید پختن این آش را حتما امتحان نمایید. این آش با طعمی بی‌نظیر و خوشمزه به شما کمک خواهد کرد هر چه زود‌تر با سرماخوردگی مبارزه کنید.

اگر می‌خواهید در فصل زمستان از این آش به عنوان یک پیش‌غذا استفاده نمایید به شما پیشنهاد می‌دهیم از گوشت نیز برای پخت آن استفاده کنید در این صورت آش شکل مجلسی‌تر و مقوی‌تری خواهد داشت.

مواد لازم برای تهیه آش

  • شلغم نگینی خرد شده: ۵۰۰ گرم
  • عدس یا ماش: نصف پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • برنج نیم دانه: نصف پیمانه
  • پیاز بزرگ: ۲ عدد
  • اسفناج، گشنیز، تره و جعفری (سبزی آش): ۳۵۰ گرم پاک شده
  • آب یا عصاره‌ی گوشت: ۸ تا ۱۰ لیوان

نکاتی برای خوشمزه‌تر شدن آش

  • از کشک یا سرکه یا آبغوره برای چاشنی این آش استفاده نمایید بی‌شک خوشمزه‌تر خواهد شد.
  • می‌توان این آش را با گوشت و یا بدون گوشت سرو کرد. بستگی به خودتان دارد.
  • اگر سرما خورده‌اید از یک عدد پیاز و نعنا داغ درون آش استفاده کنید.
  • بجای عدس یا ماش می‌توان از لپه نیز استفاده نمود.
  • برای پخت آش شلغم با گوشت: ۳۰۰ گرم گوشت را چرخ کنید و با ۱ پیاز رنده شده و ادویه‌های مخصوص ورز دهید. بعد از ورز دادن گوشت‌ها را بصورت قلقلی‌های کوچک در‌آورده و با کمی روغن و پیاز تفت دهید و در نهایت به آش اضافه کنید.
  • برای پخت این آش هم می‌توان شلغم را پوست گرفت و هم ‌می‌توان با پوست آن را خرد کرد و در آش انداخت.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 201404 ساعت خبر : 11:00 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=201404
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات