آش غوره قزوین غذایی خوشمزه و اصیل

آش غوره قزوین غذایی خوشمزه و اصیل

به گزارش گلونی آش غوره قزوین غذایی خوشمزه و اصیل است که طعم بسیار لذیذ دارد. با چشیدن طعم این آش بهترین طعم آش را می‌چشید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز پخت این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز برای آش غوره

  • برنج: یک لیوان
  • لپه: نصف لیوان
  • سبزی آش: نیم کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • آبغوره: نصف لیوان
  • نمک، فلفل، زردچوبه، نعناع داغ و پیاز سرخ شده: به میزان لازم

روش تهیه آش غوره

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا باید پیاز‌ها را روی گوشت از قبل چرخ شده رنده نمایید و سپس با اضافه کردن زردچوبه و نمک و فلفل به آن گوشت را مزه‌دار کنید.

بعد از اینکه گوشت را ورز دادید آن را به حالت کوفته ریزه درآورده و بعد کمی تفت بدهید.

در مرحله بعدی از تهیه این آش باید برنج و لپه را کاملا بپزید و بعد از پاک کردن و شستشوی سبزی‌ها آن‌ها را درون ظرفی که برنج و لپه در آن است بریزید و با کمی آب و نمک و فلفل اجازه دهید پخته شوند.

زمانی که متوجه شدید که تمامی مواد پخته شده‌اند کوفته ریزه‌ها را به آنها اضافه کرده و آبغوره را به میزان لازم به آن اضافه نمایید. به یاد داشته باشید برای پخت این مواد يك ساعت و نیم زمان لازم دارید.

پس از اینکه آش شما به خوبی جا افتاد می‌توانید آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین کرده و سرو نمایید.

نوش جان‌تان.

نکات طلایی

  • این آش مانند آش حلیم پخته می‌شود.
  • برای اینکه مواد اولیه پخته شوند ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
  • این آش را می‌توان به عنوان نهار، شام و پیش غذا سرو کرد.
  • در ماه رمضان به عنوان افطار از این آش استفاده می‌کنند.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 202382 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=202382
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات