آش قلیه گیلانی آشی خوشمزه و سنتی
آش قلیه گیلانی آشی خوشمزه و سنتی
به گزارش گلونی آش قلیه گیلانی آشی خوشمزه، سنتی و محلی از خطه گیلان است.
شما عزیزان بعد از چشیدن این آش طعمی بینظیر را تجربه خواهید کرد.
این آش همه ما را به دوران کودکیمان بر میگرداند.
برای تهیه این آش بینظیر و خوشمزه تنها کافیست ۳۰ دقیقه زمان بگذارید تا مواد اولیه آن پخته شود.
نوش جانتان.
مواد لازم آش قلیه گیلانی
- لوبیا یک پیمانه
- نخود یک پیمانه
- پیاز متوسط یک عدد
- کشمش یک پیمانه
- گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
- قیسی۱۰۰ گرم
- چغندر یک عدد
- هویج سه عدد
- سبزی آش شامل اسفناج، تره، جعفری و گشنیز۷۰۰ گرم
- آرد برنج نصف پیمانه
- شکر نصف فنجان
- آرد دو قاشق غذاخوری
- آبغوره یک لیوان
- نعناع داغ پنج قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش لذیذ حبوبات آن که لوبیا و نخود است را از شب قبل خیس کنید. بعد از اینکه شروع به پخت و پز کردید درون یک قابلمه به میزان لازم آب ریخته و لوبیا و نخود را به آش اضافه کنید و اجازه دهید تا پخته شوند.
بعد از آن مقداری آرد و برنج را در کاسهای مخلوط کنید. سپس هویج و چغندر را خرد کرده و به همراه آرد و برنج درون کاسه به قابلمه اضافه کنید. بگذارید با حرارت ملایم بپزند.
در مرحله بعد تابهای برداشته و درون آن مقداری روغن بریزید. گوشتها را با پیاز رنده شده و کمی آرد ورز داده و بصورت قلقلی درآورید و بگذارید درون تابه تفت داده شوند. قیسی و کشکش را نیز تفت داده و همراه با گوشت به آش اضافه نمایید.
بعد از انجام تمامی مراحل، سبزیهای از قبل شسته شده و خرد شده را به آش اضافه کرده و برای چاشنی آن کمی شکر، آبغوره و نمک به آش اضافه نمایید.
در مرحله آخر زمانی که تمامی مواد پخته شدند و آش جا افتاد میتوانید آن را در ظرفی زیبا با پیاز داغ و نعنا داغ و مقداری سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 202987 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ