آش ماست با کوفته ریزه مشهد

آش ماست با کوفته ریزه مشهد

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید لحظات‌تان را به بهترین شکل ممکن سپری کرده و از آن لذت ببرید همین الان شروع به آشپزی کنید. ما به شما طرز تهیه آش ماست با کوفته ریزه مشهد را آموزش خواهیم داد.

این آش بسیار خوشمزه و لذیذ است و بی‌شک بعد از چشیدن آن شما یک مزه بی‌نظیر را می‌چشید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه آش

  • ۲ عدد پیاز متوسط پوست‌کنده و نگینی خردشده
  • ۱ پیمانه عدس
  • ۱ پیمانه نخود
  • ۱ پیمانه برنج ایرانی
  • ۳ پیمانه سبزی آش خردشده (تره، جعفری، اسفناج و گشنیز)
  • ۳ تا ۴ پیمانه آب گوشت یا آب قلم
  • نصف پیمانه بلغور گندم
  • ۲ پیمانه آب
  • روغن جامد یا کره به مقدار لازم
  • ماست به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • ۱۰ تا ۱۵ عدد کوفته ریزه
  • نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ برای سرو

مواد لازم برای کوفته ریزه

  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز رنده‌شده
  • ۲ قاشق مربا خوری آرد ذرت
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
  • نصف پیمانه آب
  • روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ریزه

برای تهیه کوفته ریزه ابتدا باید گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کرده و بعد از اضافه کردن آرد ذرت، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک آن را به خوبی ورز دهید.

زمانی که ورز دادن شما به پایان رسید و گوشت حالت چسبندگی پیدا کرد گوشت‌ها را بصورت دایره‌های ریز درآورید.

سپس روغنی را درون تابه ریخته و گوشت‌های دایره‌ای را درون آن تفت دهید.

سپس مقداری آب درون تابه اضافه کرده و اجازه دهید تا کوفته‌ها با آب بپزند.

زمانی که تمامی آب درون تابه تبخیر و کوفته‌ها پخته شدند آنها را کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.

دستور پخت آش ماست

برای تهیه آش ماست ابتدا از شب قبل حبوبات آن (نخود و عدس) را بصورت جداگانه خیس کنید.

این کار سبب می‌شود تا حبوبات نرم شده و سریع پخته شوند.

برنج و بلغور گندم را نیز چند ساعت قبل از شروع آشپزی خیس کنید.

حال کمی روغن یا کره در قابلمه ریخته و پیاز‌های از پیش خرد شده را درون قابلمه بریزید تا تفت داده شود.

بعد از اینکه پیاز‌ها طلایی شدند به آن نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید.

در مرحله بعد عدس، برنج و بلغور گندم را به پیاز اضافه کنید.

بعد از اینکار شعله را کم کرده و ۲ پیمانه آب به مواد اضافه کنید تا به خوی پخته شوند.

زمانی که مواد درون قابلمه نیم پز شدند آب قلم یا گوشت و نخودهای پخته شده را به آن اضافه کنید.

بهتر است آش را مرتبا هم زده سپس اجازه دهید تا روی حرارت کم بخوبی پخته و آش جا بیفتد.

بعد از اینکه مواد پخته شد سبزی‌ها را به آن اضافه کرده و اجازه دهید پخته شوند.

۱۵ دقیقه قبل از اینکه آش آماده سرو شود کوفته‌ها را به آن اضافه کنید.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه که آش بخوبی پخته و جا افتاد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا آش سرد شود.

بعد از آن ماست را نیز به آش اضافه کنید.

اکنون می‌توانید این آش خوشمزه را با نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 206167 ساعت خبر : 11:15 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=206167
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات