آش ماش یزد غذایی محلی و خوشمزه

آش ماش یزد غذایی محلی و خوشمزه

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش بی‌نظیر را بچشید ما به شما آش ماش یزد را پیشنهاد خواهیم داد. این آش بسیار خوش طعم بوده و می‌توان از آن به عنوان یک وعده اصلی و یا پیش غذا استفاده نمود. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • برنج: یک لیوان
  • ماش: یک لیوان
  • سبزیجات خرد شده مخصوص آش ماش (شامل: شوید، گشنیز، تره ،جعفری، اسفناج) ۴۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: سه عدد
  • روغن: چهار قاشق غذا خوری
  • ادویه جات: (زردچوبه، ادویه کاری، فلفل، نمک): به میزان دلخواه
  • نعناع خشک: مقداری برای تزئین
  • کشک: مقداری برای تزیین

طرز تهیه آش ماش یزد

برای تهیه این آش خوشمره ابتدا برنج را شسته و سپس خیس کنید.

ماش‌ها را نیز درون قابلمه ریخته و همراه با مقداری نمک و آب روی حرارت گذاشته تا پخته شوند.

زمانی که پوست ماش‌ها روی قابلمه آمد در آن هنگام می‌توانید با یک کف‌گیر پوست ماش‌ها را از روی قابلمه بردارید.

سپس آب برنج را گرفته و برنج‌ها را نیز درون قابلمه بریزد تا پخته شوند.

همانطور که می‌دانید برا پخت برنج نیاز به آب بیشتری است از این رو هر زمان که آب درون قابلمه کم بود می‌توانید به آن آب اضافه کنید.

در مرحله بعد پیاز‌ها را بصورت خلالی درآورده و با مقداری روغن سرخ نمایید و در هنگام سرخ کردن ادویه‌جات را نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید.

حال پیاز داغ را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.

زمانی که مواد شما نیمه‌پز شدند نوبت به اضافه کردن سبزی‌های از پیش خرد شده می‌رسد.

سبزی‌ها را درون آش ریخته و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.

حال شعله گاز را کم کرده و اجازه دهید تا تمامی مواد به آرامی پخته شده و جا بیفتد.

حال نعنا را در مقداری روغن بریزید و تفت دهید تا در انتها به آش اضافه کنید.

بعد از اینکه آش شما لعاب‌دار شد و جا افتاد می‌توانید آن را با پیاز داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205044 ساعت خبر : 9:59 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205044
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات