اسلحه شکاری وزارت دفاع مقصر است
به گزارش گلونی رییس سازمان حفاظت محیطزیست در اظهار نظری جالب گفت: «زورمان برای توقف تولید سلاح شکاری به وزارت دفاع نمیرسد.»
معادله شکار غیرقانونی تا حدودی ساده است. شکارچیان با چه چیزی حیوانات را شکار میکنند؟ با اسلحه شکاری.
اسلحه شکاری چهطور به دست شکارچیان میرسد؟ یا به طور قاچاق یا تولید شده در داخل کشور.
اسلحههای قاچاق که خیلی سخت به دست میآیند و خیلی هم گران هستند.
میماند اسلحههای تولید داخل که باید پرسید چه کسی این اسلحهها را تولید میکند؟
اسلحه شکاری وزارت دفاع
آیا هرکسی اجازه و امکان تولید اسلحه شکاری را دارد؟ بدون شک همه ما میدانیم که اسلحههای شکاری توسط شرکتهای وابسته به وزارت دفاع تولید میشوند.
خب چه کسی باید جلوی این چرخه را بگیرد؟ نمیشود که اسلحه و مهمات خوب و ارزان تولید کنید و بفروشیم بعد انتظار داشته باشیم مردم از فرهنگ غنی خود بهره ببرند و از آن اسلحهها استفاده نکنند.
فردی که هزینه کرده و اسلحه خریده است تا چه زمان میتواند یک بطری را نشانه بگذارد و به آن شلیک کند؟ بالاخره یک روز هوس میکند امتحان کند و ببیند اسلحهاش چند مرده حلاج است.
پس اگر میخواهیم شکار در کشور کم بشود باید اسلحه را در بازار مدیریت کنیم.
منتها بازار خرید و فروش اسلحه حسابی داغ است و گویا وزارت دفاع نمیخواهد این صنعت سودآور را بیخیال شود.
به گفته محیط زیست هم که آنها زورشان به وزارت دفاع نمیرسد.
پس این وظیفه نمایندگان مجلس است تا وزارت دفاع را مجاب کنند تولید اسلحه شکاری را متوقف و توان و انرژی خود را صرف تولیدات دیگر کند. این طور شاید بشود امیدوار بود شکار حیوانات و آسیب به محیطزیست در آینده نزدیک کاهش یابد.
گفتنی است در حال حاضر ۳ میلیون اسلحه در دست مردم است و اگر ۳ هزار نفر از این افراد، متخلف باشند و در سال ۱۰ یا ۱۵ بار به شکار بروند، حدود ۴۰ هزار راس از حیات وحش شکار میشود.
پایان پیام