آش ترش تره گیلان غذایی خوشمزه و عالی

آش ترش تره گیلان غذایی خوشمزه و عالی

به گزارش گلونی آش ترش تره گیلان غذایی خوشمزه و عالی است که در بیشتر نقاط کشور آن را با پلو یا در کنار ماهی سرو می‌کنند. با ما همراه باشید تا شما عزیزان را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم ترش تره گیلان

  • اسفناج تازه: ۱ کیلوگرم
  • سبزی (گشنیز، نعناع، جعفری، شوید): ۵۰۰ گرم
  • روغن: به مقدار لازم
  • برنج خام: ۴ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • سیر: ۱ تا ۲ بوته
  • پیاز سرخ کرده: ۲ یا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب نارنج یا رب نارنج: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب می‌شود تا حبوبات آن زودتر پخته شده و نفخ آن‌ها از بین برود سپس برنج را شسته و با مقداری نمک و آب مخلوط کنید بعد از آن، آنها را روی حرارت گذاشته تا کاملا پخته شود. سبزی‌ها را پاک کرده و بشویید سپس آنها را خرد کرده و کنار بگذارید تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید و بعد از آن نصف سیر له شده را سرخ کرده و سبزی خرد شده را همراه با سیر تفت دهید.

زمانی که برنج پخته شد می‌توانید سیر و سبزی تفت داده شده را به آش اضافه کنید. اسفناج ها را به صورت درشت خرد کرده و داخل مواد بریزید.

 اگر آب آش کم بود می‌توانید در حین آشپزی به آن آب اضافه کنید.

 بهتر است نارنج و یا رب نارنج را به تدریج به مواد آش اضافه کنید. در این حین می‌توانید ترشی آن را اندازه‌گیری کرده تا به میزان دلخواه شما برسد.

 در مرحله آخر مابقی سیر له شده را همراه با زردچوبه و روغن تفت داده و تخم مرغ و مقداری نمک را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس آنها را به درون آش اضافه کرده و اجازه دهید تا به خوبی پخته شده و جا بیفتد اکنون آش شما آماده سرو شدن است.

نوش جان‌تان.

 پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 209432 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=209432
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات