آش ترکی آذربایجان یا آش ماست باطعم لذیذ

آش ترکی آذربایجان یا آش ماست

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید آشی خوش طعم و لذیذ را امتحان کنید ما به شما آش ترکی آذربایجان یا آش ماست را پیشنهاد خواهیم داد.

این آشی بسیار خوشمزه بوده و یکی از اصلی‌ترین آش‌های خطه آذربایجان محسوب می‌شود.

این آش بسیار مقوی بوده و می‌توان از آن به عنوان پیش غذا و یا غذای اصلی استفاده کرد.

این آش در دیگر نقاط کشور نیز طبخ می‌شود اما در اینجا قرار است با طرز تهیه آن به روش آذربایجان آشنا شویم. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه پخت این آش آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • هویج متوسط: دو عدد
  • برنج گرده: نیم پیمانه
  • بلغور گندم ریز ( مخصوص کوفته): نیم پیمانه
  • سبزی آش: نیم کیلو
  • پیاز داغ: به میزان لازم
  • فلفل سبز تازه: یک تا دو عدد بسته به میزان تندی فلفل
  • لپه: نیم پیمانه
  • ماست: نیم لیتر یا بیشتر

طرز تهیه آش ماست آذربایجان

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است از شب قبل حبوبات را خیس نمایید.

سپس در هنگام شروع به آشپزی لپه را درون قابلمه ریخته و با میزان آب لازم بپزید.

حال در مرحله بعد پیاز‌ها را بصورت خلالی در‌آورده و سرخ کنید و مقداری از آن را برای تزیین نهایی کنار بگذارید.

حال هویج را با برنج، پیاز داغ، بلغور، لپه، فلفل سبز و ۳ تا ۴ لیوان آب در قابلمه مناسب ریخته و بگذارید تا روی حرارت مناسب پخته شوند.

زمانی که آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید  بعد از گذشت یک رب سبزی آش را به مواد اضافه کنید.

بگذارید تا آش روی حرارت کم پخته  شده و جا بیفتد.

زمانی که آش جا افتاد و لعاب‌دار شد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید تا آش سرد شود سپس ماست را به آن اضافه کنید.

اکنون می‌توانید آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 206692 ساعت خبر : 11:51 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=206692
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات