آش دوغ شهر کرد آشی متفاوت از چهارمحال و بختیاری
آش دوغ شهر کرد آشی متفاوت از چهارمحال و بختیاری
به گزارش گلونی اگر میخواهید در فصل سرد پاییز و زمستان طعم یک آش خوشمزه و بینظیر را بچشید ما به شما آش دوغ شهر کرد آشی متفاوت از چهارمحال و بختیاری را پیشنهاد خوهیم داد.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- نخود:۱/۲ پیمانه
- لوبیا سفید: ۱/۲ پیمانه
- عدس: ۱/۲ پیمانه
- برنج: ۱ پیمانه
- سبزی: ۵۰۰ گرم (تره، گشنیز و شبت یا شوید)
- دوغ ترش: ۲ لیتر
- پیاز: ۲ عدد
- روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
- سیر (کوبیده شده): ۴ حبه
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
- نمک و دانه فلفل سیاه: به مقدار لازم
- نعناعداغ: کمی برای تزیین
طرز تهیه آش دوغ شهر کرد
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا نخودها را از شب قبل خیس کرده و در هنگام آشپزی آنها را درون قابلمه ریخته تا با مقدار آب مناسب خوب پخته شوند.
بعد از اینکه نخودها در حاله پختن بودند لوبیاهای خیس شده را به نخودها اضافه کرده و بگذارید تا با یکدیگر پخته شوند.
همانطور که میدانید لوبیا و نخود دیرتر از برنج و عدس پخته میشوند پس بهتر است یک ساعت قبل اینکه کاملا پخته شوند عدس و برنج را نیز به آنها اضافه کرده تا بخوبی تمامی حبوبات پخته شوند.
سپس در ۳۰ دقیقه آخر پخت حبوبات سبزیجات و دوغ را نیز به مواد اضافه کرده و اجازه دهید آش بخوبی جا بیفتد.
در مرحله بعدی روغن را در تابه ریخته و پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید سپس سیر و زردچوبه را نیز درون تابه ریخته و آنها را تفت دهید تا طلایی شوند.
بعد از آن آرد برنج را با یک پیانه از آب درون آش رقیق کرده و با نیمی از مخلوط پیاز داغ، مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه آش بیفزایید.
در مرحله آخر زمانی که آش بخوبی پخته شد و جا افتاد آش را درون قابلمه ریخته و آن را با پیازداغ، سیرداغ و نعنا داغ تزیین نمایید.
اکنون میتوانید این آش خوشمزه را میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 206444 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ