آش دوغ مازندران آشی خوش طعم و محلی
آش دوغ مازندران آشی خوش طعم و محلی
به گزارش گلونی اگر میخواهید یکی از معروفترین طعم غذاهای شمالی را بچشید ما به شما آش دوغ مازندران آشی خوش طعم و محلی را پیشنهاد خواهیم داد.
آش دوغ یکی از آشهای بسیار خوشمزه مازندران است که مردم این شهر در دورهمیهایشان آن را طبخ میکنند. آش دوغ بسیار مقوی بود و میتوانید از آن بعنوان پیش غذا استفاده کنید. با ما همراه باشید تا شما را با نحوه پخت آن آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- سبزی آش ( اسفناج و گشنیز): نیم کیلو
- دوغ: ۵/۱ کیلوگرم
- آرد: ۲/۱ پیمانه
- برنج نیمه دانه: ۲/۱ پیمانه
- سیر: به مقدار لازم
- کدو: ۲ عدد متوسط
- نعنای خشک: مقداری
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه و نحوه پخت آش دوغ
برای تهیه این آش خوش طعم ابتدا سبزیها را شسته و سپس خرد نمایید. آنها را کنار گذاشته تا در زمان مناسب به آش اضافه کنید.
سپس سیرها را رنده کنید و کدوها را به اندازه دلخواه خرد کنید.
حال در مرحله بعد برنجی را که از ساعات قبل خیس کردهاید با مواد مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و ابتدا دوغ، آرد، کدو، گشنیز، اسفناج، سیرکوبیده شده، نمک و فلفل و برنج را با یکدیگر مخلوط کرده و درون قابلمه بریزید.
از همان ابتدا مواد درون قابلمه را مرتبا هم بزنید. اینکار را تا زمانی که آش بجوشد ادامه دهید.
بعد از به جوش آمدن آش حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید مواد به آرامی پخته شوند و آش شما جا بیفتد.
در همین حین سیر رنده شده را در تابهای با مقداری روغن تفت داده تا طلایی شود سپس به آن و فلفل و زردچوبه و نعنای خشک شده را نیز اضافه کنید و زمانی که تفت دادید به مواد آش اضافه کنید تا خوشمزهتر شود.
زمانی که آش شما لعابدار شد و جا افتاد میتوانید آن را در ظرفی با نعنا داغ و سیر داغ تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207761 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ