آش ماش قزوین غذایی خوشمزه و محلی
آش ماش قزوین غذایی خوشمزه و محلی
به گزارش گلونی آش ماش قزوین غذایی خوشمزه و محلی است این آش طعمی فوقالعاده دارد و بسیار مقوی و پرخاصیت است. شما عزیزان میتوانید در فصل سرد زمستان و پاییز این آش را میل کرده و از چشیدن طعم خوش آن لذت ببرید. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش ماش
- عدس: نصف پیمانه
- ماش: نصف پیمانه
- لوبیا قرمز: نصف پیمانه
- لوبیا چشم بلبلی: نصف پیمانه
- پیاز: متوسط ۵ عدد
- کره: ۵۰ گرم
- نمک: یک قاشق مرباخوری
- دارچین: یک قاشق مرباخوری
- فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
- زردچوبه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا لازم است حبوبات آن را از شب قبل خیس کرده.
بهتر است آب آنها را دو مرتبه عوض کنید.
این کار سبب میشود تا حبوبات به خوبی درون آش پخته شده و نفخ آنها از بین برود.
بعد از آن زمانی که آماده آشپزی بودید حبوبات را درون قابلمهای ریخته و روی آن را از آب پر کنید.
سپس آنها را روی حرارت بگذارید تا به خوبی پخته شود.
در مرحله بعد پیازها را پوست گرفته و به صورت خلالی خرد نمایید.
سپس آنها را درون تابهای ریخته و همراه با نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید. این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شوند ادامه دهید.
در مرحله بعد پیاز داغ را به حبوبات اضافه کنید و اجازه دهید تا پیاز داغ با حبوبات مخلوط شود.
بعد از آن پودر دارچین را روی ماش بپاشید و حرارت را کم کنید و بگذارید حبوبات و ماش به خوبی پخته شده و لعابدار شوند.
زمانی آش جا افتاد آن را میتوانید با پیاز داغ تزیین نموده سپس میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 209973 ساعت خبر : 10:45 ق.ظ