آش کشک ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی

آش کشک ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم یک غذای بی‌نظیر و خوش‌طعم را بچشید ما به شما آش کشک ارومیه غذایی خوشمزه و سنتی را پیشنهاد می‌دهیم. این آش سیار مقوی و پر خاصیت است. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش آشنا کنیم.

مواد لازم آش کشک آذربایجان

  • برنج: ½ لیوان
  • سیب زمینی ریز: ۲۵۰ گرم
  • نخود: ¼ لیوان
  • لوبیا چیتی: ¼ لیوان
  • لوبیا قرمز: ¼ لیوان
  • عدس: ¼ لیوان
  • بلغور گندم: ½ لیوان
  • سبزی آش خرد شده: ۱.۵ کیلوگرم
  • هویج: ۲۵۰ گرم
  • کلم برگ سفید: ۵۰۰ گرم
  • کشک پاستوریزه: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۶- ۷ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ: ۴- ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۲- ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس نمایید. این ‌کار سبب می‌شود تا حبوبات زود‌تر پخته شده و نفخ آن از بین برود.

حال که شروع به آشپزی کرده‌اید حبوبات را با آب و نمک بپزید.

سپس برنج و بلغور را با یکدیگر مخلوط کرده و بگذارید بپزد.

زمانی که نیم‌پز شدند سیب زمینی، کلم و هویج را خرد کرده و به مواد اضافه نمایید تا همگی با هم پخته شوند.

وقتی برنج لعاب‌دار شد نوبت به اضافه کردن سبزی آش می‌رسد.

در مرحله بعد تابه‌ای آورده و روغن را درون آن بریزید تا داغ شود و زمانی که داغ شد به آن مقداری زردچوبه اضافه کرده تفت دهید.

بعد از تفت دادن پیاز داغ و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کرده و به قابلمه آش اضافه کنید.

حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد.

در مرحله آخر کمی کشک به مواد اضافه کنید و اجازه دهید با مواد مخلوط شود.

حال آش شما جا افتاد است و می‌توانید آن را با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک تزیین کرده و میل نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 205679 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=205679
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات