آش گیلدیک آذری با گل نسترن آشی مقوی

آش گیلدیک آذری با گل نسترن

به گزارش گلونی اگر می‌خواهید طعم خوش یک آش لذیذ را بچشید ما به شما آش گیلدیک آذری را پیشنهاد می‌دهیم.

این آش بسیار مقوی بوده و حاوی پروتئین های فراوانی است که برای رفع پوکی استخوان و عضله سازی بسیار مفید است.

با ما همراه باشید تا شما را به طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش گیلدیک

  • گل نسترن: ۵۰۰ گرم
  • سبزی آش (پاک کرده و خرد شده): یک کیلوگرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • تفاله پیاز (رنده شده و آب گرفته):۵۰–۴۰ گرم
  • نخود، لوبیا چیتی، لوبیا قرمز پخته شده از هرکدام:۱/۲ پیمانه
  • برنج:ی ک پیمانه
  • برگ زردآلو: یک پیمانه
  • آلوچه:یک پیمانه
  • لواشک: ۲۵۰ گرم
  • مغز گردو: یک پیمانه
  • نعنا داغ و پیاز داغ: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا گل نسترن را از ۳ روز قبل خیس نمایید و قبل از استفاده از صافی رد کنید.

سپس لواشک، آلوچه و برگ زردآلو را از شب قبل خیس نموده و همراه با حبوبات از قبل خیس شده آنها را بپزید.

در هنگام آشپزی گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده با مقداری نمک ورز داده و به صورت گوشت قلقلی درآورید.

حال کوفته‌ها را درون تابعی همراه با کمی روغن سرخ کنید.

 برنج را شسته و درون قابلمه با ۶ پیمانه آب روی حرارت گاز قرار داده تا برنج‌ها پخته شوند.

 سپس سبزی‌ها را خرد کرده و به آش اضافه کنید و بعد از چند بار جوش زدن حبوبات را به آن اضافه کنید.

در همین حین گل نسترن، آلوچه خیس شده و مغز گردو را نیز درون آش بریزید تا با دیگر مواد به خوبی پخته شده و آش جا بیفتد.

 بعد از اینکه آش لعابدار شد می‌توانید آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کرده و میل نمایید. نوش جانتان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 213318 ساعت خبر : 8:00 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=213318
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات