اون بش آشی آذربایجان غذایی محلی و خوشمزه
اون بش آشی آذربایجان غذایی محلی و خوشمزه
به گزارش گلونی اگر در روزهای سرد زمستان و پاییز میخواهید طعم خوش یک آش بینظیر و مقوی را تجربه کنید ما به شما اون بش آشی آذربایجان غذایی محلی و خوشمزه را پیشنهاد خواهیم داد.
این آش بسیار خوشمزه بوده و به دلیل وجود کلم برگ و سبزیجاتی مثل هویج و بلغور گندم یا جو درون این آش بسیار مقوی بوده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه اون بش آشی(آش کلم برگ)
- بلغور: ١ لیوان
- نخود: نصف لیوان
- کلم برگ خرد شده: ۱ لیوان
- سبزی آش: یک کیلو (شامل تره،گشنیز،شوید،جعفری وکمی اسفناج)
- پیاز و نعناع داغ : ۴ قاشق غذاخوری
- ماست یا کشک: به میزان لازم
- نمک و زردچوبه و فلفل: به میزان لازم
- روغن : ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات درون آش (نخود و لوبیا) را از شب قبل خیس نمایید. ای کار سبب میشود حبوبات زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.
حال در هنگام آشپزی بلغور را با ۳ لیوان آب درون قابلمه ریخته و به آن روغن و نمک به میزان لازم اضافه کنید و بگذارید تا بپزد. کمی که پخته شد نخود و لوبیا را نیز به آن اضافه کنید. و اجازه دهید تا خوب پخته شوند.
در مرحله بعد کلم برگ را خورد کرده و به مواد اضافه کنید تا پخته شود.
حال نوبت به سبزیهای از پیش خرد شده میرسد که باید آنها را نیز به مواد اضافه کنید.
سپس آب مرغ یا قلم را درون قابلمه ریخته تا به همراه سبزیها به خورد آش برود.
در نهایت نمک و فلفل را نیز به میزان لازم به آش اضافه کرده و اجازه دهید روی حرارت ملایم به خوبی پخته شده و آش جا بیفتد. زمانی که آش لعابدار شد آن را با ماست یا کشک و نعناع داغ غیره تزیین کرده و میل نمایید. نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 206701 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ