بوغدا آشی زنجان غذایی خوشمزه مخصوص استان زنجان
بوغدا آشی زنجان غذایی خوشمزه مخصوص استان زنجان
به گزارش گلونی اگر میخواهید غذایی خوشمزه و بسیار مقوی را در فصل سرد زمستان طبخ کنید ما به شما بوغدا آشی زنجان را پیشنهاد خواهیم داد.
این آش یکی از آشهای خوشمزه و سنتی زنجان است که وجود اسفناج در آن، آن را به یک آش بسیار مقوی تبدیل کرده است.
همانطور که میدانید اسفناج خاصیت ضد سرطانی دارد و با داشتن ویتامینهای بسیار از جمله A و E و B، آهن، پتاسیم، ید و کلسیم میتواند بسیار پرخاصیت باشد.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش
- اسفناج: ۲ کیلو
- حبوبات (نخود، لوبیا قرمز، عدس): ۵۰۰ گرم
- پیاز درشت: ۴ یا ۵ عدد
- گندم: ۲۵۰ گرم
- روغن: ۲۰۰ گرم
- آرد: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- زردچوبه: به میزان لازم
مراحل پخت بوغدا آشی
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را بصورت جداگانه از شب قبل خیس کنید.
بهتر است آب نخود را هر چند ساعت یکبار ریخته و دوباره به آن اضافه کنید.
با اینکار حبوبات شما زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین میرود.
حال درون تابهای روغن ریخته و پیازهای خرد شده را درون آن بریزد و تفت دهید.
این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شود ادامه دهید سپس به آن زردچوبه اضافه کرده و پیاز داغ را به حبوبات و گندم اضافه کنید.
حال مقداری آب روی مواد ریخته و اجازه دهید تا روی حرارت بخوبی پخته شوند.
در این زمان آش را مرتبا هم بزنید.
بعد از اینکه حبوبات درون آش کاملا پخته شد اسفناجها را خرد کرده و به مواد آش اضافه کنید.
بعد از اینکه تمامی مواد آش پخته شد میتوانید برای لعابدار شدن آش دو قاشق آرد را در کمی روغن سرخ کرده و به آش اضافه کنید.
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه اکنون آش شما آماده سرو شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 207187 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ