آش ترش انزلی غذایی ویارانه و خوشمزه

آش ترش انزلی غذایی ویارانه و خوشمزه

به گزارش گلونی اگر به دنبال طرز تهیه ترشی بسیار خوشمزه و خوش عطر هستید ما به شما آش ترش انزلی را پیشنهاد می‌دهیم این آش اغلب توسط زنان باردار پخته می‌شود چرا که این آش آشی ویارانه است با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه از خطه انزلی آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش

  • لوبیا سفید
  • نخود
  • باقالای مازندرانی: به میزان لازم
  • برنج: سه چهارم پیمانه
  • سبزی آش: یک بسته
  • پیاز: یک عدد کوچک
  • گوجه سبزترش تازه: ۸ عدد
  • آبغوره یا آب نارنج: ۲ استکان پر
  • سیر داغ و نعنا داغ: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: میزان لازم

طرز تهیه آش ترش انزلی

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا از شب قبل حبوبات آن (نخود، لوبیا، برنج) را از شب قبل خیس نمایید.

این کار سبب می‌شود تا در حین آشپزی زودتر پخته شده و نفخ آنها از بین برود.

در هنگام شروع آشپزی نخود و لوبیا را با یک عدد پیاز و کمی ادویه درون قابلمه‌ای گذاشته و اجازه دهید تا خوب پخته شوند.

سپس در قابلمه‌ای جداگانه برنج را اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

زمانی که حبوبات و برنج پخته شدند آنها را با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید سپس باقلا و گوجه سبز را نیز به آن اضافه کنید.

هر موقع که مواد پخته شدن سبزی آش و آبغوره یا آب نارنج را نیز به آنها اضافه کنید.

بهتر است در این مرحله آش را بچشید و در صورت علاقه به ترشی بیشتر ترشی آن را بیافزاید.

بعد از آن که سبزی‌ها پخته شدند سیر داغ و نعنا داغ را نیز به آنها اضافه کنید حال اجازه دهید تا آش روی حرارت کم پخته شود و جا بیفتد.

اکنون آش خوشمزه شما آماده سرو شدن است.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 209969 ساعت خبر : 9:30 ق.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=209969
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات