آش ترش مازندران آشی بسیار خوشمزه با طعم عالی
به گزارش گلونی آش ترش مازندران آشی بسیار خوشمزه با طعم عالی است.
این آش بسیار مقوی و پرخاصیت است و در مازندران به عنوان پیش غذا سرو می شود.
اگر میخواهید طعم خوش این آش را تجربه کنید با ما همراه باشید تا طرز تهیه این آش را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه آش ترش
- لوبیا کشاورزی یا رشتی½لیوان
- عدس: ½ لیوان
- لوبیا چیتی: ½ لیوان
- برنج نیم دانه: ۱ و ½ لیوان
- سبزی آش ترش: چغندر ۲ عدد متوسط، گشنیز ۲ دسته، تره ۳ دسته، اسفناج، جعفری، نعناع، پونه، زولنگ، اناریجه هر کدام ۱ دسته
- آلوچه جنگلی یا آلو خشک ملس: به مقدار دلخواه
- آبغوره: ۱ استکان
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- سیر: ۱ بوته
- رب آلوچه: ۵ قاشق غذاخوری
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا آنها به خوبی پخته شده و نفخ آنها از بین برود سپس به صورت جداگانه هر یک از حبوبات را بپزید.
سبزیها را شسته و اجازه دهید تا خشک شوند.
زمانی که سبزیها خشک شدند آنها را بسیار ریز کنید.
توجه داشته باشید که زمان پختن حبوبات آنها را به صورت جداگانه بپزید چرا که عدس خیلی زودتر از باقی حبوبات پخته میشود.
در مرحله بعد زمانی که حبوبات به خوبی پخته شدند آنها را له کرده و چغندر را که از قبل به صورت درشت خرد کردهاید به آنها اضافه کنید.
سپس برنج را نیز به مواد اضافه کنید و بگذارید تا با هم پخته شوند.
سبزی آش را نیز به مواد اضافه کنید حال صبر کنید تا مواد آش به خوبی پخته شده و جا بیفتد بهتر است هر چند دقیقه یکبار آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
حال نوبت به اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه است.
آنها را نیز به مواد اضافه کنید و اجازه دهید آش روی حرارت کم به خوبی جا بیفتد.
سپس پیازها را به صورت خلالی سرخ کرده و در تابهای تفت دهید این کار را تا زمانی که پیازها طلایی شدند ادامه داده و مقداری از پیازهای سرخ شده را به آش اضافه کنید.
زمانی که آش شما جا افتاد میتوانید آن را با سیر داغ پیاز داغ تزیین کرده و میل نمایید.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 210667 ساعت خبر : 11:26 ق.ظ