آش دیمه دنی بجنورد غذایی معروف به امام آشه
آش دیمه دنی بجنورد غذایی سنتی معروف به امام آشه
به گزارش گلونی آش دیمه دنی بجنورد آشی بسیار خوشمزه است که در مراسمهای مذهبی همچون سفرههای نذری طبخ میشود.
برای تهیه این آش باید از گندم کوبیده شده استفاده کنید.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش دیمه دنی بجنورد
- نخود: ۱۰۰ گرم
- لوبیا چیتی: ۱۰۰ گرم
- عدس: ۱۰۰ گرم
- گندم کوبیده شده: ۲۰۰ گرم
- کره: ۵۰ گرم
- پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری
- مرزه خشک: دو قاشق غذاخوری
- زردچوبه و نمک: به مقدار کافی
- فلفل: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند.
به یاد داشته باشید حبوبات باید به صورت جداگانه خیس شوند.
سپس حبوبات را به صورت جداگانه بپزید.
حال در تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را به صورت خلالی خود کرده و به آن اضافه کنیدو اجازه دهید تا پیاز ها طلایی شوند.
حال درون قابلمه مقداری کره ریخته و پیازها را به آن اضافه کنید.
سپس نمک، زردچوبه و مرزه را نیز به آنها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید.
سپس حبوبات را که از قبل پخته شدندبه آنها اضافه کرده و نمک روی آنها بریزید.
اگر آب حبوبات کم بود میتوانید مقداری آب جوش به آنها اضافه کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید حبوبات به خوبی با یکدیگر مخلوط شده و جا بیفتد.
توجه داشته باشید باید از گندم نیمکوب پوستکنده (یارمه) استفاده کنید.
در انتها حبوبات را با یکدیگر مخلوط کرده و دم کن روی آن قرار دهید.
اجازه دهید با حرارت خیلی ملایم دم کند.
این کار را تا زمانی که آش به سفتی شله برسد ادامه دهید.
اکنون آش خوشمزه شما آماده سرو شدن است.
نوش جانتان.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 213586 ساعت خبر : 11:00 ق.ظ