آش ماشاب قم غذایی محلی و خوشمزه

آش ماشاب قم غذایی محلی و خوشمزه

به گزارش گلونی یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای پاییزی آش ماشاب قم است.

این آش بسیار خوشمزه بوده و به دلیل داشتن حبوبات مختلف، فواید و خواص بسیار زیادی دارد از این رو بسیار معروف و محبوب است.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش سنتی و محلی شهر قم آشنا کنیم.

مواد لازم برای آش ماشاب

  • ماش: یک و نیم پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی و برنج و گندم: از هر کدام نصف پیمانه
  • سیب‌زمینی نگینی خردشده: یک عدد
  • کدو حلوایی نگینی خردشده: یک پیمانه
  • عدس: یک پیمانه
  • گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده: ۲۰۰ گرم
  • پیاز سرخ شده: سه عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • آب گوشت، کشک و نعنا: به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید این کار سبب می‌شود تا نخ آنها از بین رفته و بهتر پخته شوند.

توجه داشته باشید حبوبات باید به صورت جداگانه خیس شوند و هر چند ساعت یکبار باید آب آنها عوض شود.

سپس قابلمه‌ای تهیه کرد و برنج و گندم را بشویید و همراه با حبوباتی که از قبل خیس کرده‌اید و مقداری زردچوبه و پیاز سرخ شده در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد و پخته شود.

زمانی که حبوبات شما نیم پز شدند نوبت اضافه کردن سیب‌زمینی، کدو حلوایی، آب گوشت، نمک و فلفل به داخل قابلمه است؛ آنها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تمامی مواد با حرارت ملایم در کنار هم پخته شوند.

حال آش را از روی حرارت برداشته و گوشتی را که از قبل پخته و ریش ریش کرده‌اید را درون آن بریزید.

توجه داشته باشید نیمی از آن گوشت را درون قابلمه بریزید و نیمی دیگر از گوشت هنگام سرو غذا برای تزیین روی آش ماشاب  به کار برده می‌شود.

اجازه دهید تا آش  ماشاب شما جا افتاده و لعابدار شود اکنون می‌توانید این آش را با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا و گوشت تزیین نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 210921 ساعت خبر : 3:37 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=210921
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات