آش هفت رنگ قوچان غذایی مخصوص چهارشنبه سوری

آش هفت رنگ قوچان غذایی محلی مخصوص چهارشنبه سوری

به گزارش گلونی آش هفت رنگ قوچان آشی بسیار خوشمزه و لذیذ است که در شب چهارشنبه سوری با هفت نوع حبوبات پخته می‌شود از این رو به آن آش هفت رنگ می‌گویند.

این آش بسیار خوشمزه است و به دلیل داشتن حبوبات و سبزی کوهی خاصیت‌های بسیار دارد.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم و امیدواریم از چشیدن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه آش هفت رنگ قوچان

  • لوبیا چشم بلبلی: ۱/۲ لیوان
  • لوبیا چیتی: ۱/۲ لیوان
  • لوبیا قرمز: ۱/۲ لیوان
  • نخود: ۱/۲ لیوان
  • عدس: ۳ قاشق غذاخوری
  • ماش: ۳ قاشق غذاخوری
  • لپه: ۳ قاشق غذاخوری
  • اسفناج: ۱ کیلو
  • سبزی کوهی محلی: به میزان لازم
  • رشته: به میزان لازم
  • پیاز داغ و نعنا داغ: به میزان لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا با حبوبات آن را به صورت جداگانه از شب قبل خیس نمایید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند.

توجه داشته باشید باید هر چند ساعت یکبار آب آنها را عوض کنید.

سپس در زمان آشپزی دو عدد پیاز را به صورت خلالی در آورده و آنها را درون تابه‌ای با مقداری روغن تفت دهید.

این کار را تا زمانی که طلایی شوند ادامه دهید.

سپس چند حبه سیر را نیز به آنها افزوده و تفت دهید.

بعد از آن نوبت به اضافه‌کردن سبزی می‌رسد.

سبزی‌ها را که از قبل شسته‌اید را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید تا به خوبی پخته شوند.

بعد از اینکه یک ساعت از پخته حبوبات گذشت و آنها پخته شدند نوبت به اضافه کردن رشته آش است.

رشته آش را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

اکنون آش شما آماده  میل شدن است می‌توانید آن را با پیاز داغ و کشک تزیین نمایید.

این آش هفت رنگ قوچان بسیار عالی بوده و سرشار از پروتئین و مواد معدنی است زیرا سبزی‌های کوهی در آن بسیار پرخاصیت هستند.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 210927 ساعت خبر : 3:50 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=210927
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات