آش یارمه بجنورد غذایی خوشمزه از خراسان شمالی
آش یارمه بجنورد غذایی خوشمزه از خراسان شمالی
به گزارش گلونی امروز قصد داریم شما را با طرز تهیه آش یارمه بجنورد آشنا کنیم.
این آش بسیار خوشمزه و به دلیل داشتن حبوبات و اسفناج بسیار مقوی و پرخاصیت است.
با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این آش خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه آش یارمه
- اسفناج یا سبزی چریش: ۵۰۰ گرم
- بلغور گندم: ۱ لیوان
- نخود: نصف لیوان
- لوبیا سفید: نصف لیوان
- پیاز درشت: ۲ عدد
- سیر: یک بوته
- نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
- نعنا خشک: ۲ قاشق غذا خوری
- دوغ ترش محلی: به مقدار لازم
- آرد: ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه آش
برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات آن را از شب قبل خیس نمایید.
این کار سبب میشود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شوند به یاد داشته باشید هر چند ساعت یکبار باید آب آنها را عوض کنید.
در هنگام آشپزی بلغور گندم را درون قابلمهای با مقدار آب مناسب بگذارید و اجازه دهید تا با حرارت کم بخوبی پخته شوند.
سپس نخود و لوبیا را نیز به صورت جداگانه پخته و زمانی که نیم پز شدند آنها را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حبوبات و بلغور با هم پخته شوند.
زمانی که حبوبات و بلغور پخته شدند نوبت به اضافه کردن سبزیهاست.
سبزیها را شسته و خرد نمایید سپس به آش اضافه کنید.
بهتر است زمانی که سبزیها پخته میشوند درب قابلمه را باز نگه دارید تا رنگ آش تیره نشود.
به یاد داشته باشید اگر آب آش شما کم بود میتوانید به میزان لازم آب جوش به آن اضافه کنید.
سپس پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و درون تابهای همراه با زردچوبه، نمک و فلفل تفت دهید.
بعد از آن نصف پیازها را درون آش ریخته و نصف دیگر را برای تزیین نگه دارید.
سیر داغ نیز به قابلمه آش اضافه کرده تا طعمدار شود.
اگر آش لعابدار نبود میتوانید یک قاشق آرد را با نصف لیوان آب مخلوط کرده و به آش اضافه کنید.
زمانی که آش جا افتاد آن را با سیر داغ و پیاز داغ را تزیین کرده و نوش جان کنید.
پایان پیام
نویسنده: محمد شهبازی
کد خبر : 213594 ساعت خبر : 2:48 ب.ظ