تورشوله آش ارومیه یا همان آش کلم

تورشوله آش ارومیه یا همان آش کلم

به گزارش گلونی تورشوله آش ارومیه یا همان آش کلم آشی بسیار خوشمزه سنتی و محلی از شهر ارومیه است. این آش در زبان ترکی به معنای پاره پاره است.

با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه آش خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه آش تورشوله آش ارومیه

  • لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه
  • نخود پخته شده: ۱ پیمانه
  • سماق یا آبغوره: به مقدار دلخواه
  • بلغور گندم: ۱ پیمانه
  • نعناع داغ: به میزان لازم
  • برنج: ۱ پیمانه
  • کلم برگ سفید خرد شده: ۵۰۰گرم
  • پیاز پوست کنده و سرخ شده: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
  • نعناع خشک خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک – فلفل – زردچوبه: به مقدار لازم

طرز تهیه آش

برای تهیه این آش خوشمزه ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس نمایید و هر چند ساعت یکبار آب آنها را عوض کنید.

این کار سبب می‌شود تا نفخ آنها از بین رفته و زودتر پخته شود.

در زمان آشپزی پیاز‌ها را به صورت خلالی در‌آورده و در قابلمه‌ای تفت دهید سپس بلغور خیس شده را با ۸ لیوان آب به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب پخته شود.

زمانی که بلغور پخته شد برنج و کلم برگ خرد شده را نیز به آنها اضافه کنید تا مواد با یکدیگر به خوبی پخته شود.

درب قابلمه را کاملاً نبندید. رب گوجه را در مقدار کمی روغن تفت داده و به آن زردچوبه، نمک و فلفل بزنید و آن را به آش اضافه کنید.

سپس نخود و لوبیا پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.

نعنا و جعفری خرد شده را نیز به آن اضافه کنید.

بر اساس ذائقه خودتان به دلخواه شیره سماق و آبغوره به آش اضافه کنید و اجازه دهید کمی پخته شود.

اکنون آش شما آماده سرو شدن است. می‌توانید روی آن را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین نمایید.

نوش جان‌تان.

پایان پیام

نویسنده: محمد شهبازی

کد خبر : 212468 ساعت خبر : 9:43 ب.ظ

لینک کوتاه مطلب : https://golvani.ir/?p=212468
اشتراک در نظرات
اطلاع از
0 Comments
Inline Feedbacks
نمایش تمام نظرات