نويد محمدزاده اولين بازيگر سريال آكتور شد

نويد محمدزاده اولين بازيگر سريال آكتور شد

نويد محمدزاده اولين بازيگر سريال آكتور شد

پيش توليد اين سريال به نويسندگی و كارگردانی نيما جاويدی و تهيه كنندگی مجيد مطلبی به زودی و پس از دريافت مجوزهای قانونی آغاز می‌شود.

به گزارش گلونی طبق اعلام روابط عمومی سريال، داستان «آكتور» درباره زندگي پر فراز و نشيب چند بازيگر مستعد تئاتر است كه بعد از پيشنهادی كه به آنها می‌شود زندگی‌شان دست‌خوش ماجراهايی پيچيده می‌شود.

نگارش فيلمنامه كه از ٩ ماه پيش توسط نيما جاويدی آغاز شده كماكان ادامه دارد.

سريال «آكتور» محصول پلتفرم فيليمو است.

عکس مربوط به نمایش «قهوه قجری» به کارگردانی آتیلا پسیانی است.

نويد محمدزاده

نوید محمدزاده بازیگر سینما و تئاتر ایران، متولد 17 فروردین ماه 1365 است.

در سال 1393 پس از ایفای نقش در فیلم سینمایی ناهید (اثر آیدا پناهنده) در جشنواره‌های بین المللی جوایز بسیاری را دریافت کرد و بیشتر دیده شد.

او پس از هنرنمایی در فیلم های خشم و هیاهو، لانتوری و ابد و یک روز به شهرت رسید.

از دیگر فیلم‌هایی که نوید محمدزاده در آنها به ایفای نقش پرداخته است، می‌توان به عصبانی نیستم، سیزده، ناهید، بدون تاریخ بدون امضا، خفگی، مغزهای کوچک زنگ زده، سرخ پوست، متری شیش و نیم، شب داخلی دیوار و تفریق اشاره کرد.

علاوه بر آن‌ها، نوید محمدزاده در سریال قورباغه به کارگردانی هومن سیدی به ایفای نقش پرداخته است.

قورباغه نخستین تجربه بازیگری نوید محمدزاده در شبکه نمایش خانگی است.

همچنین وی دو بار پیاپی موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر و همچنین تندیس بهترین بازیگر مرد جشن حافظ گردیده ‌است.

او قبل از فعالیت در حوزه سینما، در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ اجرای قسمت‌هایی از برنامه دوستان را که از شبکه جام جم پخش می‌شد بر عهده داشت.

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید