نماد سایت گلونی

ایران در پنجمین مجمع محیط زیست ملل متحد شرکت می‌کند

ایران در پنجمین مجمع محیط زیست ملل متحد شرکت می‌کند

ایران در پنجمین مجمع محیط زیست ملل متحد شرکت می‌کند

ایران در پنجمین مجمع محیط زیست ملل متحد شرکت می‌کند

هیاتی به نمایندگی از جمهوری اسلامی ایران به ریاست علی سلاجقه معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست برای اعلام مواضع، اقدام‌ها، چالش‌ها و اولویت‌های محیط زیست کشورمان از نهم تا دوازدهم اسفندماه سال جاری در نایروبی پایتخت کشور آفریقایی کنیا حضور خواهند یافت.

به گزارش گلونی به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست، به نقل از مرکز امور بین‌الملل و مرکز کنوانسیون‌ها سازمان حفاظت محیط‌زیست، پنجمین مجمع محیط زیست ملل متحد با حضور وزیران و مقامات عالی‌رتبه ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد، نهم الی یازدهم اسفندماه سال جاری در نایروبی، مقر برنامه محیط‌زیست ملل متحد UNEP برگزار خواهد شد.

در اولین روز آغاز به کار پنجمین مجمع محیط‌زیست معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست سخنرانی می‌کند و دومین سخنرانی وی در دوازدهم اسفندماه خواهد بود و در حاشیه این اجلاس، ملاقات‌های دوجانبه با همتایان محیط زیستی انجام خواهد شد.

«تقویت اقدامات برای طبیعت در دستیابی به اهداف توسعه پایدار» موضوع اصلی این اجلاس است و طی آن گفتمان مقامات عالی‌رتبه پیرامون شناسایی راهکارهای ملی و بین‌المللی برای تقویت اقدام‌های انجام‌شده خواهد بود.

بخش اول پنجمین مجمع به دلیل شیوع پاندمی کرونا، مارس ۲۰۲۱ به‌صورت برخط و بخش دوم در سال ۲۰۲۲ و به‌صورت ترکیبی (حضوری- برخط) برگزار می‌شود.

همچنین به مناسبت پنجاهمین سالگرد تأسیس برنامه محیط‌زیست ملل متحد، مراسم ویژه گرامیداشتی از سویUNEP دوازدهم و سیزدهم اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد که رئیس هیات اعزامی از کشورمان در آن سخنرانی خواهد داشت.

گفتنی است پیش از آغاز رسمی اجلاس، نشست نمایندگان دائم نزد برنامه محیط‌زیست ملل متحد به مدت هفت روز و به‌منظور بررسی پیش‌نویس قطعنامه‌های پیشنهادی از سوی کشورها برگزار شد که نمایندگان کشورمان در مذاکرات مرتبط با هجده پیش‌نویس حضور فعال و مؤثر داشتند.

مجمع محیط‌زیست ملل متحد (United Nations Environment Programme)، عالی‌ترین سکوی مذاکراتی محیط‌زیست کشورهای جهان، تحت هدایت برنامه محیط‌زیست ملل متحد UNEP است که با پذیرش کشورهای عضو به‌منظور تقویت برنامه محیط‌زیست ملل متحد، از سال ۲۰۱۴ با ساختاری متفاوت از شورای حکام محیط‌زیست آغاز به کار کرد و مطابق با قطعنامه مصوب مربوطه، مقرر شد تا اجلاس عالی‌رتبه این مجمع به‌صورت دوسالانه و در سال‌های فرد میلادی برگزار شود.

پایان پیام

ایرانی‌ها چه دغدغه‌هایی دارند؟
اینجا را ببینید

خروج از نسخه موبایل