جاده میامی عباس‌ آباد همچنان با محدودیت سرعت همراه است

جاده میامی عباس‌ آباد همچنان با محدودیت سرعت همراه است

جاده میامی عباس‌ آباد همچنان با محدودیت سرعت همراه است

به گزارش گلونی مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان اعلام کرد که سرعت خودروهای عبوری در محور میامی-عباس‌آباد تغییر نخواهد کرد و محدودیت‌های قبلی همچنان پابرجا خواهد ماند.
به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، سعید یوسف‌پور، مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست استان سمنان، با بیان این موضوع اظهار داشت: «پس از مطرح شدن افزایش سرعت خودروها از ۹۰ کیلومتر به ۱۱۰ کیلومتر در جلسه ستاد سفرهای نوروزی استان، پیگیری‌های لازم از سوی اداره کل محیط‌ زیست استان و حتی ریاست سازمان حفاظت محیط‌ زیست انجام گرفت که در نهایت این مصوبه از صورت‌جلسه حذف شد و تغییری در سرعت خودروهای عبوری از این محور ایجاد نخواهد شد.»
وی با تأکید بر اهمیت حفظ زیستگاه‌های طبیعی و گونه‌های در معرض خطر، افزود: «این مسیر ۵۵ کیلومتری یکی از کریدورهای مهم عبور یوزپلنگ آسیایی است که گونه‌ای بسیار ارزشمند و در معرض خطر انقراض محسوب می‌شود. از این رو، جاده میامی عباس‌ آباد همچنان با محدودیت سرعت همراه است؛ که امری ضروری برای حفاظت از این گونه نادر است.»
پایان پیام
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید