دزد واقعی خاک هرمز

دزد واقعی خاک هرمز

دزد واقعی خاک هرمز

به گزارش گلونی و به نقل از انتخاب، فرمانده یگان حفاظت شرق هرمزگان گفت: «در بررسی‌ها، همراه یک فرد، بیش از ۴۰ کیلوگرم سنگ و خاک جزیره هرمز را کشف کرده‌اند.»

شاید منتظر باشید که این فرد را مسخره کنم، بخندید و بعدش هم یادتان برود. حین آن هم نیم نگاهی به خاک قرمز و نقره‌ای در شیشه رو طاقچه بیاندازید و فقط کمی افسوس بخورید و بعد خودتان را راضی کنید که 40 کیلو کجا، 40 گرم کجا! نه این دفعه خبری از این داستان‌‎ها نیست!

ببینید! حین تعطیلات عید، تا دلتان بخواهد برخی هم‌وطنانمان را به خاطر بردن خاک و فلان از هرمز، تحقیر و مذمت کردید. اما راستش را بخواهید، حالا که کمی فاصله گرفتیم و این خبر را دیدم، زبان تلخ من قصد دیگری کرد. در واقع بنده قصد تشکر از این فرد را دارم. ای کسی که خاک زیاد بردی، خدا خیرت بدهد که کار ما دزدان خاک خرده‌پا را سخت‌تر کردی! ممنونم که باعث شدی یک عده در درونشان اگر نیت و قصد این چنین کاری را هم داشتند، کمی شرم کنند.

مثلا خود من، در اثر واکنش‌ها در شبکه‌های مجازی، تصمیم گرفتم به جای 10 کیلو، یک کیلو خاک بار بزنم. البته کارم هم کمی سخت شد و سعی کردم به جای جمع کردن خاک در ملا عام، یواشکی در جیب‌هایم پر کنم، بروم در فاصله‌ای دور، در کیسه‌ای خالی کنم. یا به صورت پیشرفته‌تر، دایی ام، جیب‌هایی طراحی کرد که بزرگ‌تر باشند و امکان تخلیه از زیر داشته باشند. وقتی به نقطه‌ای دورتر می‌رسید، با بازکردن زیپ جیب، از دور مچ پاهایش، خاک را یواشکی در جایی جمع کرد و حدود 20 کیلو بار زد. ایده‌اش هم از فیلم پاپیون بود!

دزد واقعی خاک هرمز

ما خاک‌برها، تا همین حالا هم بعد از نوشتن اسم‌مان روی سنگ پله اول آرامگاه کوروش و و دروازه ملل تخت جمشید، تمام ستون‌های حافظیه، قرنیز دیوار شرقی مسجد کبود، کاشی  دیوار غربی صحن قدس حرم امام رضا، پایه شماره 23 سی و سه پل، زیر طاق کوچک‌تر طاق بستان، روی آجرهای شمالی گنبد قابوس، و روی ردیف خط میخی دار خشت‌های زیگورات چغازنبیل،  تا دلتان بخواهد فحش‌هایمان را خورده‌ایم. پس کمی کوتاه بیایید!  خاک که علف خرس است و نهایتا دند کره زمین گرم، چند میلیون سال دیگر تلاش می‌کند و همین خاک‌های رنگی را جبران می‌کند.

ولی بدانید که ما باعث شدیم محلی ها صدایشان شنیده شود و رازهای مگو بگویند که سا‌ل‌های سال بوده که شرکت‌های دولتی به صورت علنی، کامیون کامیون خاک هرمز را بار می‌زدند و می‌بردند. حالا هم نباید حساب ها را قاطی کنید و خود حاکمیت که دستش در این کار آلوده‌تر از همه است، حق شماتت ما را ندارد. پس فحش را به آنان که خیلی بیشتر از ما برده‌اند بدهید.

در نهایت بعد از لو دادن خودم، انتقادی زیرپوستی و قوی، سوالی از یگان حفاظت که با غبغب خبر دستگیری فردی با 40 کیلو خاک را می‌دهد، دارم. آن زمان که به جای 40 کیلو، 4 تن خاک جابجا می‌شد کجا بودند؟ وقتی دولت خود به این جزیره رحم نکرده است، و محلی‌ها قبلتر‌ها به عنوان سوغاتی خاک فروخته‌اند، جلوی 40 کیلو خاک را گرفتن چه افتخاری دارد؟ با این وضع مشخص است که من هم یادگاری خاک برمی‌دارم دیگر. یادتان باشد: از خیلی‌هاست که بر ماست!

پایان پیام

نویسنده: میررضا نگهبان الوار

کشورهای پیشرفته همین را هم ندارند

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید