سکوت در طبیعت مطالبه ای برای حفاظت از محیط زیست

سکوت در طبیعت مطالبه ای برای حفاظت از محیط زیست

سکوت در طبیعت مطالبه ای برای حفاظت از محیط زیست

ممنوعیت موسیقی با صدای بلند در تورهای طبیعت‌گردی؛ مطالبه‌ ای برای حفظ سکوت طبیعت

به گزارش گلونی، در روزهای اخیر، جمعی از علاقه‌مندان به محیط‌ زیست و فعالان حوزه گردشگری، با راه‌اندازی کارزاری عمومی، خواستار ممنوعیت استفاده از دستگاه‌های پخش موسیقی پرقدرت نظیر دی‌جی، باند و میکروفون در تورهای طبیعت‌گردی شده‌اند.

این مطالبه که خطاب به ریاست محترم سازمان حفاظت محیط زیست و وزیر محترم میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ارائه شده، با هدف حفظ آرامش زیستگاه‌های طبیعی، جلوگیری از آسیب به گونه‌های جانوری و صیانت از فرهنگ صحیح گردشگری صورت گرفته است.

به گفته امضاکنندگان این کارزار، رواج پخش موسیقی با صدای بلند در دل طبیعت طی سال‌های اخیر، نه فقط سکوت و آرامش فضاهای بکر را مخدوش کرده، بلکه سبب ایجاد مزاحمت برای سایر گردشگران، فراری دادن حیات وحش و برهم زدن نظم طبیعی اکوسیستم‌ها شده است.

در متن این درخواست آمده است:

«ما معتقدیم طبیعت جایی برای شنیدن صدای باد، پرندگان و رودخانه‌هاست، نه اسپیکرهای پرقدرت و موسیقی‌های پرسر و صدا

این گروه پیشنهاد داده‌اند با تدوین دستورالعمل‌های مشخص و ممنوعیت استفاده از ادوات صوتی سنگین در برنامه‌های طبیعت‌گردی، ضمن ارتقای فرهنگ گردشگری مسئولانه، از بروز آسیب‌های محیط‌ زیستی و فرهنگی جلوگیری شود.

این کارزار در حالی مطرح می‌شود که همزمان با افزایش گرایش عمومی به گردش در طبیعت، دغدغه‌ها نسبت به حفظ سکوت و پاکیزگی محیط‌های طبیعی نیز بیش از گذشته پررنگ شده است.

لینک کارزار: درخواست ممنوعیت استفاده از دستگاه دی‌جی و باند و میکروفون و خواننده در تورهای گردشگری داخلی

پایان پیام

در گلونی بیشتر بخوانید: اعتراض به تخریب تپه ها و سایت های باستانی در جیرفت

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید