رمیکید اصل؛ مطالبه حیاتی بیماران خودایمنی

رمیکید اصل؛ مطالبه حیاتی بیماران خودایمنی

رمیکید اصل؛ مطالبه حیاتی بیماران خودایمنی

به گزارش گلونی، سلامتی، تاجی است که تنها بیماران ارزش آن را می‌دانند. امروز هزاران بیمار مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در ایران چشم‌انتظار رمیکید اصل هلندی هستند؛ دارویی که نه درمان قطعی، بلکه تنها راه خاموش کردن شعله‌های درد و التهاب در بدن آنان است. نبود این دارو در داروخانه‌ها و مراکز درمانی، به معنای تشدید بیماری و رنجی است که هیچ مسکنی توان تسکین آن را ندارد.

روایت یک پدر

تصور کنید نوجوانی ۱۷ ساله، در اوج بحران بیماری، پیش از عمل جراحی روده، با گریه و ناله به پدرش می‌گوید:
«بابا منو بکش، دیگه تحمل ندارم.» این جمله، فریاد همه بیماران بی‌پناهی است که در نبود داروی مناسب، تنها با درد زندگی می‌کنند.

مشکل اصلی
  • داروهای وارداتی به‌صورت عادلانه توزیع نمی‌شوند.
  • بیماران بی‌پناه، حتی به نسخه‌های ایرانی یا هندی دسترسی ندارند؛ نسخه‌هایی که نه تنها مؤثر نیستند، بلکه گاه علائم بیماری را تشدید می‌کنند.
  • کسانی که روابط و آشنایی دارند، بدون دغدغه داروی مورد نیاز خود را تهیه می‌کنند، در حالی که دیگران در صف انتظار می‌مانند.
درخواست بیماران
  1. تأمین فوری و شارژ داروخانه‌ها و مراکز درمانی با رمیکید اصل.
  2. مدیریت و نظارت دقیق بر روند توزیع، تا بیماران طبق نسخه پزشک در زمان مناسب دارو دریافت کنند.
  3. جمع‌آوری داروهای بی‌کیفیت ایرانی و هندی و جایگزینی آن‌ها با داروی هلندی معتبر.

این خواسته، نه یک مطالبه شخصی، بلکه صدای جمعی بیماران و خانواده‌های آنان است. آنان تنها یک چیز می‌خواهند: دسترسی به دارویی که بتواند زندگی‌شان را از درد و رنج بی‌پایان نجات دهد.

لینک کارزار: درخواست توزیع داروی رمیکید هلندی در داروخانه‌ها و مراکز درمانی

پایان پیام

در گلونی بیشتر بخوانید: باغ‌ های تاریخی نیشابور در آستانه نابودی؛ مطالبه اقدام فوری

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید