هتل اوسون بازگشایی شد

هتل اوسون بازگشایی شد

هتل اوسون بازگشایی شد

هتل اوسون دوباره جای امن کوهنوردان شده است

به گزارش گلونی، کوهنوردانی که زمستان ۱۴۰۴ قصد کوهپیمایی از دربند به ایستگاه پنج را داشتند با صحنه‌ای فوق‌العاده در کوهستان مواجه شدند. چراغ‌های روشن هتل اوسون و صدای استاد شجریان.

هتل اوسون در مسیر ایستگاه پنج
هتل اوسون در مسیر ایستگاه پنج

برای برخی باورکردنی نبود اما وقتی هنل را باز کردند و بوی چای تازه دم و نیمرو توی دماغ‌شان پیچید باور کردند که هتل اوسون دوباره باز است. این مکان تاریخی و خاطره‌انگیر در دست مرمت است و به‌زودی اتاق‌هایش در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

اگر این روزها قصد کوهنوردی یا کوهپیمایی دارید، سری به هتل اسون بزنید. منوی تازه صبحانه و ناهار، فضای دلنشین، دستشویی تمیز با آب گرم و منطره‌های زیبا در انتظار شماست.

برای رزرو و هماهنگی بیشتر هم می‌توانید با این شماره تماس بگیرید:

09101393727

صفر نهصد و ده، صد و سی و نه، سی هفت، بیست و هفت

فضای هتل اوسون
فضای هتل اوسون

هتل اوسون

در سایت مرکز پژوهش‌های ایرانی اسلامی آمده است: اوسون، هتل hotel(l-e) ūsūn، هتلی در منطقه کوهستانی اوسون واقع در شمال پس‌قلعه. کار ساخت این هتل به همت فردی زردشتی به نام سروش اُم از کوهنوردان قدیمی و عضو کانون کوهنوردان تهران در سال ۱۳۵۰ در زمین‌های وسیعی که به او تعلق داشت، آغاز شد؛ اما کمبود منابع مالی و دیگر دشواری‌ها مانع از آن شد تا او بتواند به تنهایی کار ساخت این هتل را به پایان رساند.

از این‌ رو، وی از آن دسته کوهنوردان قدیمی و مردم پس‌قلعه که علاقه‌مند به انجام دادن چنین کاری بودند، یاری خواست. با اعلام آمادگی شماری از این علاقه‌مندان، سروش اُم برای سروسامان دادن به کارها، شرکتی به نام «شرکت سهامی کوهیاران» تأسیس کرد.

اعضای این شرکت را کسانی تشکیل می‌دادند که در کار ساخت هتل مشارکت داشتند. سرانجام، کار ساخت هتل در ۱۳۵۷ به پایان رسید و در همان سال نیز گشایش یافت.

این بنا در ارتفاع ۲۳۰۰ متری از سطح دریا در دو طبقه با ساخته شده است و دارای ۱۶ اتاق با گنجایش ۵۲ تخت است.

اتاق‌های هتل با امکانات مناسب دارای گنجایش ۲ تا ۷ تخت و چشم‌اندازی زیبا به سمت کوه یا شهر تهران است. برخی از این اتاق‌ها دارای حمام و سرویس بهداشتی اختصاصی، و برخی دیگر فاقد آن است و مهمانانی که در این دسته از اتاق‌ها اقامت می‌گزینند از حما‌م‌ها و سرویس‌های بهداشتی مشترک که در راهروها وجود دارد، استفاده می‌کنند.

هتل اوسون دارای رستورانی با مساحت حـدود ۴۵۰ متر در دو طبقـه اسـت کـه از میهمانان و کوهنوردان پذیرایی می‌کند.

دیواره شروین، آبشار سوتک، آبشار پس‌سنگ، دره اُرُس و لش‌ملک از مکان‌هایی‌اند که در اطراف این هتل قرار دارند.

مأخذ: پهلوان، سعید (مدیر وقت هتل اوسون)، مصاحبه با مؤلف.

پایان پیام

درباره توچال بیشتر بخوانید

اشتراک در
اطلاع از
1 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی

بسیار ممنونم که اطلاع رسانی کردین.

به بالا بروید