درخواست بازگشایی مجلس شورای اسلامی

درخواست بازگشایی مجلس شورای اسلامی

درخواست بازگشایی مجلس شورای اسلامی

به گزارش گلونی در این کارزار آمده است:

هیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی

سلام و احترام؛

حدود ۸۰ روز از جنگ می‌گذرد. حجاج به حج اعزام می‌شوند، تیم ملی به آمریکا می‌رود، بورس بازگشایی شده است، اما مجلس که باید در این شرایط حساس برای منافع کشور تلاش کند، هنوز بازگشایی نشده است.

اگر موضوع خطر ترور است، دشمن هم‌اکنون نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. در صورت وجود خطر قطعی، می‌توان جلسات را به‌صورت مجازی برگزار کرد.

کشور در شرایط فعلی نیاز فوری به اصلاح اقتصادی و کنترل اوضاع دارد. مجلس می‌تواند در موضوعاتی مانند گرانی و اینترنت ورود کند تا از تحمیل هزینه و فشار بیشتر به مردم و کسب‌وکارها جلوگیری شود. اگر مسئولی در شرایط جنگی توان اداره امور و انجام وظیفه خود را ندارد، باید استیضاح شود.

به دلیل عدم تکمیل قانون طرح دو فوریتی اقدام راهبردی تنگه هرمز، فشارهایی از مجامع بین‌المللی درباره بازگشایی تنگه هرمز به گوش می‌رسد و قصد دارند ایران و وزیر امور خارجه را به شورای امنیت ببرند. در صورت تکمیل و تصویب این قانون، دیگر هیچ‌کس نمی‌تواند راجع به آن مذاکره کند.

همچنین هرگونه آتش‌بس، مذاکره، تفاهم و توافق‌نامه صلح باید با تأیید مجلس باشد تا بهترین نتیجه حاصل شود. منافع ملی بیش از پیش در خطر است. نگذارید خون رهبر شهید و ملت شهید هدر برود.

ما، امضاکنندگان این کارزار، درخواست بازگشایی فوری مجلس را داریم؛ چه به‌صورت مجازی و چه حضوری.

با تشکر

پایان پیام

اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
به بالا بروید