آهنگ لری سوز دل برای آنهایی که در دنا سقوط کردند+دانلود
این آهنگ با صدای کاظم کریمی خواننده موسیقی لری بر روی شعری از احمد انصاری فهلیانی اجرا شده است.
به گزارش پایگاه خبری گلونی، احمد انصاری فهلیانی نوشته است: «سانحه دلخراش سقوط هواپیمای تهران یاسوج و جان باختن دهها تن از جگرگوشههای این مرز و بوم را به تمامی ملت ایران خصوصا قوم بزرگ لر و مردم شریف استان کهگیلویه و بویراحمد و خانواده داغ دار عزیزان سفر کرده تسلیت میگویم» این شاعر لر شعری را به مناسبت این حادثه سروده است که کاظم کریمی خواننده موسیقی لری آن را اجرا کرده است.
آهنگ لری سوز دل
دنا بردی و مون هم عقل و هم هوش
هنی هم سی تو دل مون ایزنه جوش
شص و شیش آدم آوردن پنا وت
یه شهری نه زدی کردی سیه پوش؟دنا جونی تو دونی وت نیومه
نشون سر ای نشونی وت نیومه
غضب کردی ومون من عیش بارون
ذری نامهربونی وت نیومه
شعر: احمد انصاری فهلیانی
خواننده: کاظم کریمی
برای دانلود فایل سوز دل کلیک کنید
پرواز شماره ۳۷۰۴ هواپیمایی آسمان
یک پرواز برنامهریزی شده داخلی از مبدأ تهران به مقصد یاسوج بود.
در روز یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ یک فروند هواپیمای ایتیآر ۷۲ شرکت هواپیمایی آسمان (EP3704/IRC3704) بعد از ۵۰ دقیقه پرواز از تهران به سمت یاسوج در حوالی سمیرم بعد از اصابت به کوه دنا سقوط کرد.
این حادثه در قلهٔ پازن پیر کوه دنا در جنوب روستای کهنگان از توابعپادنا در یکصد و بیست کیلومتری سمیرم رخ داد.
طبق اعلام مدیر روابط عمومی هواپیمایی آسمان همه سرنشینان این پرواز کشته شدهاند. پیدا کردن لاشه این هواپیما حدود ۴۸ ساعت به طول انجامید. کاپیتان حجتالله فولاد هدایت این پرواز را بر عهده داشت.
این هواپیما ساعت هشت صبح از تهران پرواز کرد و پنجاه دقیقه بعد از صفحه رادار محو شد.
هواپیمای مذکور حدود ۲۴ سال سن پروازی داشت.[۱۰] در این پرواز ۵۹ مسافر، ۲ مهماندار (بهنام رضایی نیارکی و محمد حسین فرشسنگی)، ۲ نفر امنیت پرواز (محمود بهشتی و فرهاد معصومی) و ۲ نفر خلبان و کمک خلبان (خلبان حجتالله فولاد و کمک خلبان کاوه خلیلی) حضور داشتند.
سقوط این هواپیما بازتاب گسترده و سریعی در رسانههای عربی و غربی داشت.
با توجه به اطلاعات سایت فلایت رادار ۲۴ که پروازهای هواپیما را از روش تبدیل چندگانه پیگیری میکند آخرین سیگنال از هواپیما در ساعت UTC ۰۵:۵۵ در ارتفاع ۱۶۹۷۵ پا از سطح دریا و در حال کاهش ارتفاع ارسال شدهاست.
در روز دوم عملیات، ارتش با استفاده از پهپادهای خود موفق به تعیین محل سقوط شد و پس از آن مختصات محل سقوط را در اختیار ستاد بحران قرار داد.